Efteling kaartjes ANWB: bespaar op je dagje uit

De Efteling is al jarenlang een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekken miljoenen bezoekers naar Kaatsheuvel om te genieten van de sprookjesachtige sfeer, de spannende attracties en de gezellige horeca. Een dagje Efteling is echter niet goedkoop, zeker niet als je met het hele gezin gaat. Gelukkig zijn er verschillende manieren om te besparen op je Efteling kaartjes, waaronder via de ANWB.

Efteling kaartjes anwb

ANWB korting op Efteling kaartjes

Als ANWB-lid kun je profiteren van flinke korting op je Efteling kaartjes. Zo betaal je momenteel slechts € 38,- per ticket in plaats van € 45,- aan de kassa. Dat scheelt toch weer € 7,- per persoon! Bovendien hoef je niet in de rij te staan bij de kassa, maar kun je direct doorlopen naar de ingang. Dat scheelt weer tijd én gedoe.

Let op: de ANWB korting geldt alleen als je je kaartjes online bestelt via de website van de ANWB. Je kunt maximaal 6 kaartjes per keer bestellen en je moet je lidmaatschapsnummer bij de hand hebben. De korting geldt niet in combinatie met andere acties of kortingen en is niet geldig op speciale evenementen zoals de Winter Efteling.

Andere manieren om te besparen op Efteling kaartjes

Natuurlijk zijn er ook andere manieren om te besparen op je Efteling kaartjes. Hieronder vind je een overzicht:

  • Koop je kaartjes online: als je je kaartjes online bestelt via de website van de Efteling, krijg je € 2,- korting per ticket. Bovendien hoef je niet in de rij te staan bij de kassa.
  • Koop een abonnement: als je regelmatig naar de Efteling gaat, kan een abonnement voordelig zijn. Je betaalt dan een vast bedrag per jaar en kunt onbeperkt naar binnen. Bovendien krijg je korting op souvenirs, eten en drinken en overnachtingen in het Efteling Hotel of vakantiepark.
  • Kom op een rustige dag: op drukke dagen betaal je meer voor je kaartje dan op rustige dagen. Als je flexibel bent, kun je dus flink besparen door op een rustige dag te komen. Check wel van tevoren de druktekalender op de website van de Efteling.
  • Koop een combiticket: als je ook met het openbaar vervoer naar de Efteling gaat, kun je een combiticket kopen. Hiermee krijg je korting op je trein- of busreis én op je Efteling kaartje.
  • Kijk op Marktplaats: op Marktplaats worden regelmatig Efteling kaartjes aangeboden voor een lagere prijs. Let wel op dat je geen nepkaartjes koopt en dat de kaartjes nog geldig zijn.

Conclusie

Een dagje Efteling is een fantastisch uitje voor jong en oud, maar kan behoorlijk prijzig zijn. Gelukkig zijn er verschillende manieren om te besparen op je Efteling kaartjes, waaronder via de ANWB. Als ANWB-lid krijg je flinke korting op je kaartjes en hoef je niet in de rij te staan bij de kassa. Daarnaast kun je besparen door je kaartjes online te kopen, een abonnement te nemen, op een rustige dag te komen, een combiticket te kopen of op Marktplaats te kijken. Zo kun je optimaal genieten van de sprookjesachtige sfeer van de Efteling, zonder dat het je een fortuin kost.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Pardoes Efteling: De Magische Wereld van Pardoes.

Plaats een reactie