Efteling kaartjes aan de kassa

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekt het park miljoenen bezoekers van over de hele wereld. Een van de manieren om toegang te krijgen tot het park is door het kopen van kaartjes aan de kassa. In dit artikel bespreken we alles wat je moet weten over het kopen van Efteling kaartjes aan de kassa.

Efteling kaartjes aan de kassa

Waar vind je de kassa’s?

De kassa’s van de Efteling bevinden zich bij de ingang van het park. Er zijn verschillende kassa’s beschikbaar, afhankelijk van het type kaartje dat je wilt kopen. Zo zijn er kassa’s voor reguliere kaartjes, groepskortingen, abonnementen en speciale evenementen.

Wat zijn de openingstijden van de kassa’s?

De openingstijden van de kassa’s variëren afhankelijk van het seizoen en de drukte in het park. Over het algemeen zijn de kassa’s geopend vanaf het moment dat het park opent tot een uur voor sluitingstijd. Het is altijd verstandig om de website van de Efteling te raadplegen voor de meest actuele openingstijden.

Welke soorten kaartjes zijn er beschikbaar?

Er zijn verschillende soorten kaartjes beschikbaar bij de kassa’s van de Efteling. Hieronder vind je een overzicht:

 • Reguliere kaartjes: deze kaartjes geven toegang tot het park voor één dag.
 • Groepskortingen: als je met een groep vanaf 20 personen komt, kun je gebruik maken van groepskortingen.
 • Abonnementen: als je regelmatig naar de Efteling gaat, kan het voordelig zijn om een abonnement aan te schaffen. Hiermee krijg je onbeperkt toegang tot het park en profiteer je van verschillende kortingen.
 • Speciale evenementen: tijdens speciale evenementen, zoals de Winter Efteling, zijn er vaak speciale kaartjes beschikbaar.

Wat zijn de prijzen van de kaartjes?

De prijzen van de kaartjes variëren afhankelijk van het type kaartje dat je wilt kopen en de leeftijd van de bezoeker. Hieronder vind je een overzicht van de prijzen voor reguliere kaartjes:

 • Kinderen tot en met 3 jaar: gratis
 • Kinderen van 4 tot en met 11 jaar: € 38,-
 • Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: € 42,-

Let op: de prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Het is altijd verstandig om de website van de Efteling te raadplegen voor de meest actuele prijzen.

Hoe kun je betalen?

Bij de kassa’s van de Efteling kun je op verschillende manieren betalen. Zo kun je betalen met contant geld, pinpas, creditcard en cadeaukaarten. Het is niet mogelijk om te betalen met cheques of buitenlandse valuta.

Waar moet je op letten bij het kopen van kaartjes aan de kassa?

Als je kaartjes koopt aan de kassa van de Efteling, zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Hieronder vind je een overzicht:

 • Zorg dat je voldoende contant geld bij je hebt als je niet met pinpas of creditcard wilt betalen.
 • Als je met een groep komt, is het verstandig om van tevoren te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.
 • Als je een abonnement wilt aanschaffen, neem dan een pasfoto mee.
 • Houd er rekening mee dat het in het hoogseizoen druk kan zijn bij de kassa’s. Het kan daarom handig zijn om van tevoren online kaartjes te kopen.

Conclusie

Het kopen van Efteling kaartjes aan de kassa is een eenvoudige manier om toegang te krijgen tot het park. Er zijn verschillende soorten kaartjes beschikbaar, afhankelijk van je wensen en behoeften. Let er wel op dat het in het hoogseizoen druk kan zijn bij de kassa’s en dat het daarom handig kan zijn om van tevoren online kaartjes te kopen. Met de informatie uit dit artikel ben je goed voorbereid op het kopen van kaartjes aan de kassa van de Efteling.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Danse Macabre Efteling: Een Griezelige Beleving.

Plaats een reactie