Efteling kaartje met korting

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekt het park miljoenen bezoekers uit binnen- en buitenland. Een dagje Efteling kan echter behoorlijk prijzig zijn, vooral als je met het hele gezin gaat. Gelukkig zijn er verschillende manieren om een Efteling kaartje met korting te bemachtigen. In dit artikel zetten we de mogelijkheden voor je op een rijtje.

Efteling kaartje met korting

1. Online tickets met korting

Als je je Efteling kaartje online koopt, kun je vaak profiteren van korting. Zo biedt de Efteling zelf regelmatig online tickets aan met korting. Deze tickets zijn alleen online verkrijgbaar en niet aan de kassa van het park. De korting kan oplopen tot wel 7 euro per ticket, afhankelijk van de dag waarop je het park bezoekt.

Daarnaast zijn er ook verschillende websites die Efteling tickets met korting aanbieden. Zo kun je bijvoorbeeld via ActievandeDag, Tripper of de ANWB tickets met korting kopen. De korting kan hierbij oplopen tot wel 10 euro per ticket. Let wel op dat deze tickets vaak alleen geldig zijn op specifieke dagen en dat je ze alleen online kunt kopen.

2. Combinatietickets

Als je van plan bent om meerdere attractieparken te bezoeken, kan het voordelig zijn om een combinatieticket te kopen. Zo biedt de Efteling zelf bijvoorbeeld een combiticket aan in samenwerking met Safaripark Beekse Bergen. Met dit ticket kun je zowel de Efteling als het Safaripark bezoeken voor een voordelige prijs.

Daarnaast zijn er ook verschillende websites die combinatietickets aanbieden. Zo kun je bijvoorbeeld via de website van de NS een combiticket kopen voor de Efteling en het Openluchtmuseum in Arnhem. Met dit ticket kun je zowel met de trein als met de bus naar beide parken reizen en profiteer je van korting op de entree.

3. Abonnementen

Als je regelmatig naar de Efteling gaat, kan het voordelig zijn om een abonnement te nemen. Met een abonnement heb je namelijk onbeperkt toegang tot het park en profiteer je van verschillende voordelen, zoals korting op eten en drinken en merchandise.

Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar, afhankelijk van je wensen en budget. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een standaard abonnement, waarmee je het hele jaar door toegang hebt tot het park. Daarnaast zijn er ook abonnementen beschikbaar met extra voordelen, zoals gratis parkeren en korting op overnachtingen in het Efteling Hotel.

4. Groepskorting

Als je met een groep naar de Efteling gaat, kun je vaak profiteren van groepskorting. Deze korting geldt meestal vanaf 20 personen en kan oplopen tot wel 10 euro per ticket. Daarnaast zijn er ook verschillende arrangementen beschikbaar voor groepen, waarbij je bijvoorbeeld kunt genieten van een lunch of diner in het park.

5. Veilingen

Tot slot kun je ook via veilingen een Efteling kaartje met korting bemachtigen. Op websites zoals VakantieVeilingen en TicketVeiling worden regelmatig Efteling tickets geveild. Hierbij kun je zelf bepalen hoeveel je wilt betalen voor een ticket. Let wel op dat je bij veilingen vaak niet zelf de datum kunt kiezen waarop je het park wilt bezoeken.

Conclusie

Een dagje Efteling hoeft niet duur te zijn. Er zijn verschillende manieren om een Efteling kaartje met korting te bemachtigen, zoals online tickets met korting, combinatietickets, abonnementen, groepskorting en veilingen. Door gebruik te maken van deze mogelijkheden kun je flink besparen op de entree van het park. Veel plezier in de Efteling!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Spreekbeurten Efteling.

Plaats een reactie