Efteling kaartje korting: bespaar op je dagje uit

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekken miljoenen bezoekers naar Kaatsheuvel om te genieten van de sprookjesachtige attracties en shows. Een dagje Efteling is echter niet goedkoop. Gelukkig zijn er verschillende manieren om korting te krijgen op je Efteling kaartje. In dit artikel zetten we de mogelijkheden voor je op een rijtje.

Efteling kaartje korting

1. Online tickets met korting

De makkelijkste manier om korting te krijgen op je Efteling kaartje is door online te bestellen. De Efteling biedt regelmatig kortingsacties aan via de website. Zo kun je bijvoorbeeld profiteren van vroegboekkorting als je je tickets ruim van tevoren bestelt. Ook zijn er vaak kortingscodes beschikbaar waarmee je een paar euro korting krijgt op je kaartje. Houd de website dus goed in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste acties.

2. Korting via je werkgever of vereniging

Sommige werkgevers en verenigingen bieden hun werknemers of leden korting op Efteling kaartjes. Informeer bij je werkgever of vereniging of zij een dergelijke regeling hebben. Zo niet, dan kun je altijd zelf het initiatief nemen en een groepskorting aanvragen. Bij groepen vanaf 20 personen krijg je namelijk korting op je kaartjes. Dit is vooral interessant als je met een grote groep vrienden of familie naar de Efteling wilt gaan.

3. Korting via supermarkten en winkels

Regelmatig zijn er acties bij supermarkten en winkels waarbij je kunt sparen voor korting op Efteling kaartjes. Zo kun je bijvoorbeeld bij Albert Heijn sparen voor een volle spaarkaart waarmee je €10,- korting krijgt op je kaartje. Ook zijn er soms acties waarbij je bij aankoop van bepaalde producten een kortingsvoucher krijgt voor de Efteling. Houd de folders dus goed in de gaten en profiteer van deze acties.

4. Korting met een abonnement

Als je regelmatig naar de Efteling gaat, kan het voordelig zijn om een abonnement te nemen. Met een abonnement heb je namelijk onbeperkt toegang tot het park en krijg je korting op eten, drinken en souvenirs. Bovendien krijg je als abonnementhouder korting op kaartjes voor vrienden en familie. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar, van een standaard abonnement tot een abonnement met extra voordelen zoals gratis parkeren en korting op overnachtingen.

5. Korting via veilingen en marktplaats

Als je geluk hebt, kun je ook via veilingen en marktplaats korting krijgen op Efteling kaartjes. Er worden regelmatig kaartjes aangeboden voor een lagere prijs dan de normale prijs. Let wel op dat je alleen kaartjes koopt van betrouwbare verkopers en controleer altijd de geldigheid van de kaartjes voordat je ze koopt.

Conclusie

Een dagje Efteling hoeft niet duur te zijn als je slim gebruik maakt van kortingsacties. Door online te bestellen, korting te vragen via je werkgever of vereniging, te sparen bij supermarkten en winkels, een abonnement te nemen of kaartjes te kopen via veilingen en marktplaats, kun je flink besparen op je Efteling kaartje. Houd wel altijd de geldigheid van de kaartjes in de gaten en koop alleen bij betrouwbare verkopers.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling Suites: Een Koninklijk Verblijf in het Sprookjesachtige Park.

Plaats een reactie