Efteling kaartje bestellen

Ben je van plan om binnenkort een bezoek te brengen aan de Efteling? Dan is het handig om van tevoren je kaartje te bestellen. Zo voorkom je lange wachtrijen bij de kassa en kun je direct het park in. In dit artikel lees je alles over het bestellen van een Efteling kaartje.

Efteling kaartje bestellen

Waar kan ik een Efteling kaartje bestellen?

Er zijn verschillende manieren om een Efteling kaartje te bestellen. Hieronder hebben we ze voor je op een rijtje gezet:

  • Online via de website van de Efteling
  • Bij een van de verkooppunten van de Efteling, zoals de ANWB of de Albert Heijn
  • Aan de kassa van de Efteling zelf

Online een Efteling kaartje bestellen

Het bestellen van een Efteling kaartje via de website van de Efteling is heel eenvoudig. Ga naar de website en klik op ‘Tickets’. Hier kun je aangeven welk type kaartje je wilt bestellen en voor hoeveel personen. Vervolgens kun je de gewenste datum selecteren en eventueel extra’s toevoegen, zoals een parkeerticket of een abonnement.

Als je alle gegevens hebt ingevuld, kun je de bestelling afronden en betalen. Je ontvangt de kaartjes vervolgens per e-mail. Print ze uit en neem ze mee naar de Efteling. Bij de ingang van het park worden de kaartjes gescand en kun je direct naar binnen.

Een Efteling kaartje kopen bij een verkooppunt

Naast het online bestellen van een Efteling kaartje, kun je ook terecht bij een van de verkooppunten van de Efteling. Zo kun je bijvoorbeeld bij de ANWB of de Albert Heijn een kaartje kopen. Dit kan handig zijn als je geen printer hebt of als je liever niet online betaalt.

Let wel op: de prijzen kunnen bij verkooppunten iets hoger liggen dan wanneer je online bestelt. Ook is het niet altijd mogelijk om alle soorten kaartjes te kopen bij een verkooppunt. Controleer dus van tevoren goed welke kaartjes beschikbaar zijn en wat de prijzen zijn.

Een Efteling kaartje kopen aan de kassa

Tot slot kun je er ook voor kiezen om een kaartje te kopen aan de kassa van de Efteling zelf. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld op de dag zelf besluit om naar het park te gaan en geen kaartje hebt besteld.

Houd er wel rekening mee dat de wachtrijen bij de kassa’s soms behoorlijk lang kunnen zijn, vooral op drukke dagen. Ook kan het zijn dat bepaalde kaartjes al zijn uitverkocht. Wil je zeker zijn van een plekje in het park, dan is het dus aan te raden om van tevoren een kaartje te bestellen.

Waar moet ik op letten bij het bestellen van een Efteling kaartje?

Als je een Efteling kaartje gaat bestellen, zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Hieronder hebben we ze voor je op een rijtje gezet:

  • Controleer de geldigheidsdatum van het kaartje. Sommige kaartjes zijn alleen geldig op bepaalde dagen of tijden.
  • Controleer of je het juiste type kaartje hebt geselecteerd. Er zijn verschillende soorten kaartjes, zoals een regulier kaartje, een kinderkaartje of een abonnement.
  • Controleer of je alle gegevens correct hebt ingevuld. Als er iets niet klopt, kan dit problemen opleveren bij de ingang van het park.
  • Controleer of je eventuele extra’s hebt toegevoegd, zoals een parkeerticket of een abonnement. Zo voorkom je dat je deze ter plaatse nog moet regelen.

Conclusie

Een Efteling kaartje bestellen is heel eenvoudig en kan op verschillende manieren. Of je nu online bestelt, bij een verkooppunt of aan de kassa van het park zelf: zorg dat je goed voorbereid bent en alle gegevens correct hebt ingevuld. Zo voorkom je problemen bij de ingang van het park en kun je direct genieten van alle attracties en shows die de Efteling te bieden heeft. Veel plezier!Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Hotel dichtbij Efteling: de perfecte uitvalsbasis voor een magisch verblijf.

Plaats een reactie