Efteling kaarten: alles wat je moet weten

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekt het park miljoenen bezoekers uit binnen- en buitenland. Wil jij ook een dagje naar de Efteling? Dan heb je natuurlijk Efteling kaarten nodig. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over Efteling kaarten.

Efteling kaarten

Soorten Efteling kaarten

Er zijn verschillende soorten Efteling kaarten verkrijgbaar. Hieronder zetten we ze voor je op een rijtje:

 • Dagkaarten: met een dagkaart heb je toegang tot de Efteling voor één dag. Deze kaarten zijn online en aan de kassa van het park verkrijgbaar.
 • Abonnementen: als je vaker naar de Efteling wilt, is een abonnement een goede optie. Met een abonnement heb je onbeperkt toegang tot het park en krijg je korting op eten, drinken en souvenirs.
 • Arrangementen: de Efteling biedt verschillende arrangementen aan, waarbij je bijvoorbeeld een overnachting in een hotel combineert met toegang tot het park.
 • Evenementenkaarten: de Efteling organiseert regelmatig evenementen, zoals de Winter Efteling en de Zomeravonden. Voor deze evenementen zijn aparte kaarten verkrijgbaar.

Prijzen van Efteling kaarten

De prijzen van Efteling kaarten variëren, afhankelijk van het type kaart en de leeftijd van de bezoeker. Hieronder vind je een overzicht van de actuele prijzen:

 • Dagkaart volwassene (vanaf 13 jaar): € 45,-
 • Dagkaart kind (4 t/m 12 jaar): € 40,-
 • Abonnement volwassene: € 200,-
 • Abonnement kind: € 170,-
 • Arrangementen: prijzen variëren, afhankelijk van het arrangement
 • Evenementenkaarten: prijzen variëren, afhankelijk van het evenement

Let op: de prijzen kunnen afwijken van de hierboven genoemde prijzen. Check altijd de actuele prijzen op de website van de Efteling.

Efteling kaarten kopen

Er zijn verschillende manieren om Efteling kaarten te kopen. Hieronder zetten we ze voor je op een rijtje:

 • Online: via de website van de Efteling kun je eenvoudig en snel kaarten bestellen. Je betaalt veilig en vertrouwd via iDeal of creditcard en ontvangt de kaarten per e-mail.
 • Aan de kassa: je kunt ook kaarten kopen aan de kassa van het park. Houd er wel rekening mee dat het op drukke dagen lang kan duren voordat je aan de beurt bent.
 • Bij een verkooppunt: er zijn verschillende verkooppunten waar je Efteling kaarten kunt kopen, zoals de ANWB-winkel en de Primera. Check wel altijd of het verkooppunt de kaarten op voorraad heeft.

Tips voor het kopen van Efteling kaarten

Wil je besparen op de kosten van Efteling kaarten? Dan hebben we een aantal tips voor je:

 • Koop je kaarten online: online zijn de kaarten vaak iets goedkoper dan aan de kassa van het park.
 • Koop je kaarten in de voorverkoop: soms kun je kaarten met korting kopen als je ze ruim van tevoren bestelt.
 • Maak gebruik van kortingsacties: de Efteling heeft regelmatig kortingsacties, bijvoorbeeld via de nieuwsbrief of social media. Houd deze kanalen dus goed in de gaten.
 • Combineer je bezoek met een overnachting: als je een arrangement boekt, ben je vaak voordeliger uit dan wanneer je losse kaarten koopt.

Veelgestelde vragen over Efteling kaarten

Heb je nog vragen over Efteling kaarten? Hieronder beantwoorden we een aantal veelgestelde vragen:

Waar kan ik mijn Efteling kaarten laten scannen?

Je kunt je Efteling kaarten laten scannen bij de ingang van het park. Zorg ervoor dat je de kaarten bij de hand hebt en dat de barcode goed leesbaar is.

Kan ik mijn Efteling kaarten annuleren?

Nee, Efteling kaarten kunnen niet worden geannuleerd. Wel kun je ze overdragen aan iemand anders of op een andere dag gebruiken.

Kan ik mijn Efteling kaarten laten zien op mijn telefoon?

Ja, je kunt je Efteling kaarten laten zien op je telefoon. Zorg er wel voor dat de barcode goed leesbaar is en dat je telefoon voldoende is opgeladen.

Kan ik mijn Efteling kaarten retourneren?

Nee, Efteling kaarten kunnen niet worden geretourneerd. Wel kun je ze overdragen aan iemand anders of op een andere dag gebruiken.

Conclusie

Als je een dagje naar de Efteling wilt, heb je Efteling kaarten nodig. Er zijn verschillende soorten kaarten verkrijgbaar, zoals dagkaarten, abonnementen en evenementenkaarten. De prijzen variëren, afhankelijk van het type kaart en de leeftijd van de bezoeker. Je kunt de kaarten online, aan de kassa van het park of bij een verkooppunt kopen. Wil je besparen op de kosten? Maak dan gebruik van kortingsacties of boek een arrangement. Hopelijk heb je na het lezen van dit artikel een goed beeld van alles wat je moet weten over Efteling kaarten.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling korting: bespaar op je dagje uit!.

Plaats een reactie