Efteling kaarten korting: bespaar op je dagje uit

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekken miljoenen bezoekers naar Kaatsheuvel om te genieten van de sprookjesachtige attracties en shows. Een dagje Efteling kan echter behoorlijk prijzig zijn, zeker als je met het hele gezin gaat. Gelukkig zijn er verschillende manieren om korting te krijgen op Efteling kaarten. In dit artikel zetten we de mogelijkheden voor je op een rijtje.

Efteling kaarten korting

Korting via de Efteling zelf

De Efteling biedt zelf verschillende mogelijkheden om korting te krijgen op kaarten. Zo kun je bijvoorbeeld online tickets kopen, die vaak goedkoper zijn dan kaarten aan de kassa. Ook kun je gebruik maken van speciale acties, zoals de ‘Vroegboekkorting’ of de ‘Herfstdeal’. Deze acties zijn vaak tijdelijk en gelden alleen in bepaalde periodes, dus houd de website van de Efteling goed in de gaten.

Daarnaast biedt de Efteling ook korting aan voor groepen vanaf 20 personen. Als je met een grote groep gaat, kan dit behoorlijk schelen in de kosten. Ook zijn er speciale tarieven voor scholen en verenigingen.

Korting via externe partijen

Niet alleen de Efteling zelf biedt korting op kaarten, ook externe partijen hebben regelmatig acties. Zo kun je bijvoorbeeld via de ANWB korting krijgen op Efteling kaarten. Ook supermarkten als Albert Heijn en Jumbo hebben in het verleden acties gehad waarbij je kon sparen voor korting op Efteling kaarten.

Daarnaast zijn er verschillende websites die zich specifiek richten op het aanbieden van kortingsacties voor attractieparken, waaronder de Efteling. Denk bijvoorbeeld aan ActieVanDeDag, Tripper en VakantieVeilingen. Hier kun je vaak flinke kortingen krijgen op kaarten, soms wel tot 50%.

Andere manieren om te besparen

Naast het zoeken naar korting op kaarten, zijn er nog andere manieren om te besparen op een dagje Efteling. Zo kun je bijvoorbeeld zelf eten en drinken meenemen, in plaats van dit ter plaatse te kopen. In de Efteling zijn er verschillende picknickplekken waar je rustig kunt zitten en je eigen lunch kunt opeten.

Ook kun je ervoor kiezen om buiten het hoogseizoen te gaan, bijvoorbeeld op een doordeweekse dag in september. Dan zijn de wachtrijen korter en zijn de kaarten vaak goedkoper. Bovendien kun je dan vaak ook profiteren van lagere prijzen voor overnachtingen in de buurt van de Efteling.

Conclusie

Een dagje Efteling hoeft niet duur te zijn, als je maar weet waar je moet zoeken naar korting. Door gebruik te maken van acties van de Efteling zelf, externe partijen of door slimme keuzes te maken, kun je flink besparen op kaarten en andere kosten. Zo wordt een dagje Efteling niet alleen een onvergetelijke ervaring, maar ook een betaalbaar uitje voor het hele gezin.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Anwb Efteling: De ideale combinatie voor een dagje uit.

Plaats een reactie