Efteling kaart korting: bespaar geld op je dagje uit

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekken miljoenen mensen naar Kaatsheuvel om te genieten van de sprookjesachtige sfeer en de vele attracties. Een dagje Efteling kan echter behoorlijk prijzig zijn, zeker als je met het hele gezin gaat. Gelukkig zijn er verschillende manieren om korting te krijgen op je Efteling kaartje. In dit artikel lees je alles over de mogelijkheden om geld te besparen op je dagje uit.

Efteling kaart korting

Korting via de Efteling zelf

De Efteling biedt zelf verschillende mogelijkheden om korting te krijgen op je kaartje. Zo kun je bijvoorbeeld online tickets kopen, waarmee je tot € 2,- per kaartje bespaart ten opzichte van de reguliere prijs aan de kassa. Daarnaast zijn er regelmatig acties waarbij je bijvoorbeeld een gratis parkeerticket of een gratis ijsje krijgt bij je kaartje. Houd de website van de Efteling dus goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Korting via andere aanbieders

Naast de Efteling zelf zijn er ook andere aanbieders die korting bieden op Efteling kaartjes. Zo kun je bijvoorbeeld terecht bij supermarkten als Albert Heijn en Jumbo, waar je spaaracties kunt vinden waarmee je korting krijgt op je kaartje. Ook kun je via websites als ActieVanDeDag en VakantieVeilingen regelmatig Efteling kaartjes met korting kopen. Let wel op: deze kaartjes zijn vaak alleen geldig op bepaalde dagen en kunnen niet worden gecombineerd met andere kortingsacties.

Abonnementen en arrangementen

Als je vaker naar de Efteling gaat, kan het voordelig zijn om een abonnement te nemen. Hiermee kun je onbeperkt het park bezoeken en krijg je korting op bijvoorbeeld souvenirs en horeca. Daarnaast zijn er verschillende arrangementen te boeken, waarbij je bijvoorbeeld een overnachting in een hotel of vakantiepark combineert met een dagje Efteling. Ook hierbij geldt dat je goed moet opletten of er kortingen worden geboden en wat de voorwaarden zijn.

Tips om nog meer te besparen

Naast de bovengenoemde mogelijkheden zijn er nog meer manieren om geld te besparen op je dagje Efteling. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen eten en drinken meenemen, in plaats van dit in het park te kopen. Ook kun je ervoor kiezen om buiten het hoogseizoen te gaan, wanneer de prijzen vaak lager liggen. Tot slot kun je overwegen om met het openbaar vervoer te gaan, in plaats van met de auto. Hiermee bespaar je niet alleen op parkeerkosten, maar ook op brandstof en eventuele tolkosten.

Conclusie

Een dagje Efteling hoeft niet duur te zijn, als je maar weet waar je op moet letten. Door gebruik te maken van kortingsacties, abonnementen en arrangementen kun je flink besparen op je kaartje. Daarnaast zijn er nog tal van andere manieren om geld te besparen, zoals het meenemen van je eigen eten en drinken en het vermijden van het hoogseizoen. Door slim te plannen en goed te zoeken naar kortingsmogelijkheden, kun je optimaal genieten van een dagje Efteling zonder dat het je een fortuin kost.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Entreeprijzen Efteling: Wat zijn de kosten en is het de moeite waard?.

Plaats een reactie