Efteling kaart kopen: alles wat je moet weten

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekt het park miljoenen bezoekers uit binnen- en buitenland. Wil jij ook een dagje genieten van de sprookjesachtige attracties en shows in de Efteling? Dan is het handig om te weten hoe je een Efteling kaart kunt kopen. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over het kopen van een Efteling kaartje.

Efteling kaart kopen

Waar kan ik een Efteling kaart kopen?

Er zijn verschillende manieren om een Efteling kaart te kopen. De meest voor de hand liggende manier is om een kaartje te kopen aan de kassa van het park. Dit kan op de dag zelf, maar je kunt ook van tevoren online een kaartje kopen. Dit heeft als voordeel dat je niet in de rij hoeft te staan bij de kassa en dat je soms korting krijgt op de entreeprijs.

Naast de kassa van het park en de online ticketshop kun je ook bij andere verkooppunten een Efteling kaart kopen. Zo kun je bijvoorbeeld terecht bij de ANWB, de NS en verschillende supermarkten. Ook hier geldt dat je soms korting kunt krijgen op de entreeprijs.

Welke soorten Efteling kaarten zijn er?

Er zijn verschillende soorten Efteling kaarten verkrijgbaar. De meest bekende is het reguliere dagkaartje, waarmee je een hele dag toegang hebt tot het park. Daarnaast zijn er ook andere soorten kaarten verkrijgbaar, zoals:

  • Avondkaart: hiermee kun je vanaf 18.00 uur het park bezoeken en betaal je een lagere entreeprijs.
  • Winter Efteling kaart: hiermee kun je tijdens de wintermaanden het park bezoeken en genieten van de speciale winterse sfeer en attracties.
  • Abonnement: hiermee kun je het hele jaar door onbeperkt naar de Efteling en krijg je korting op andere parken en evenementen.

Hoeveel kost een Efteling kaart?

De prijs van een Efteling kaartje hangt af van het type kaartje dat je koopt en of je het kaartje aan de kassa of online koopt. Over het algemeen geldt dat je online goedkoper uit bent dan aan de kassa. Ook kun je soms korting krijgen als je een kaartje koopt bij een verkooppunt zoals de ANWB of de NS.

De prijzen van de verschillende soorten Efteling kaarten variëren ook. Een regulier dagkaartje kost bijvoorbeeld €45,- aan de kassa en €42,- online. Een avondkaartje kost €30,- aan de kassa en €28,- online. Een Winter Efteling kaart kost €38,- aan de kassa en €36,- online. Een abonnement kost €199,- per jaar.

Hoe kan ik een Efteling kaart online kopen?

Wil je een Efteling kaart online kopen? Dat kan heel eenvoudig via de website van de Efteling. Ga naar de ticketshop en kies het type kaartje dat je wilt kopen. Vervolgens kun je aangeven op welke datum je het park wilt bezoeken en hoeveel kaartjes je wilt kopen. Je kunt betalen via iDeal, creditcard of PayPal en ontvangt de kaartjes vervolgens per e-mail.

Let op: als je online een Efteling kaart koopt, moet je deze uitprinten en meenemen naar het park. Je kunt de kaartjes niet op je telefoon laten zien.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een Efteling kaart?

Als je een Efteling kaart gaat kopen, zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Zo is het belangrijk om te kijken naar de geldigheidsduur van het kaartje. Een regulier dagkaartje is bijvoorbeeld alleen geldig op de dag die op het kaartje staat vermeld. Een Winter Efteling kaart is alleen geldig tijdens de wintermaanden.

Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de prijs van het kaartje en of er eventueel kortingen mogelijk zijn. Zo kun je soms korting krijgen als je een kaartje koopt bij een verkooppunt zoals de ANWB of de NS. Ook kun je soms korting krijgen als je een groepsticket koopt.

Tot slot is het belangrijk om te kijken naar de openingstijden van het park. De Efteling is niet het hele jaar door geopend en heeft ook afwijkende openingstijden tijdens bijvoorbeeld feestdagen en vakanties. Zorg dus dat je goed op de hoogte bent van de openingstijden voordat je een kaartje koopt.

Conclusie

Wil je een dagje genieten van de sprookjesachtige attracties en shows in de Efteling? Dan is het handig om te weten hoe je een Efteling kaart kunt kopen. Er zijn verschillende manieren om een kaartje te kopen, zoals aan de kassa van het park, online of bij een verkooppunt zoals de ANWB of de NS. Er zijn ook verschillende soorten kaarten verkrijgbaar, zoals een regulier dagkaartje, een avondkaartje, een Winter Efteling kaart en een abonnement. Let bij het kopen van een kaartje op de geldigheidsduur, de prijs en eventuele kortingen en de openingstijden van het park. Zo kun je optimaal genieten van je dagje Efteling!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Goedkope ticket Efteling: Tips om te besparen op je dagje uit.

Plaats een reactie