Efteling Inloggen: Alles wat je moet weten

Als je een bezoek brengt aan de Efteling, dan wil je natuurlijk optimaal genieten van alle attracties en shows die het park te bieden heeft. Om dit te kunnen doen, is het handig om vooraf alvast een aantal zaken te regelen. Zo kun je bijvoorbeeld online tickets kopen, een overnachting boeken of een abonnement afsluiten. Hiervoor dien je eerst in te loggen op de website van de Efteling. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over het Efteling inloggen.

Efteling inloggen

Waarom inloggen op de Efteling website?

Als je een bezoek wilt brengen aan de Efteling, dan kun je ervoor kiezen om ter plaatse tickets te kopen. Dit kan echter leiden tot lange wachtrijen, vooral op drukke dagen. Daarom is het handig om vooraf online tickets te kopen. Dit kan via de website van de Efteling. Om dit te kunnen doen, dien je eerst een account aan te maken en in te loggen. Zo kun je snel en gemakkelijk tickets bestellen en betalen.

Daarnaast kun je via de website van de Efteling ook een overnachting boeken in een van de hotels of vakantieparken van het park. Ook hiervoor dien je eerst in te loggen. Bovendien kun je als abonnementhouder via de website van de Efteling je abonnement beheren en bijvoorbeeld een reservering maken voor een speciale abonnementsdag.

Hoe maak je een account aan?

Om te kunnen inloggen op de website van de Efteling, dien je eerst een account aan te maken. Dit doe je als volgt:

 1. Ga naar de website van de Efteling
 2. Klik rechtsboven op ‘Inloggen’
 3. Klik op ‘Account aanmaken’
 4. Vul je persoonlijke gegevens in, zoals je naam, adres en e-mailadres
 5. Kies een wachtwoord en bevestig deze
 6. Klik op ‘Account aanmaken’

Je ontvangt nu een bevestigingsmail op het opgegeven e-mailadres. Klik op de link in deze mail om je account te activeren. Je kunt nu inloggen op de website van de Efteling.

Hoe log je in op de Efteling website?

Als je eenmaal een account hebt aangemaakt, kun je inloggen op de website van de Efteling. Dit doe je als volgt:

 1. Ga naar de website van de Efteling
 2. Klik rechtsboven op ‘Inloggen’
 3. Vul je e-mailadres en wachtwoord in
 4. Klik op ‘Inloggen’

Je bent nu ingelogd op de website van de Efteling en kunt gebruik maken van alle online diensten die het park aanbiedt.

Wat kun je doen als je je wachtwoord bent vergeten?

Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je deze opnieuw instellen. Dit doe je als volgt:

 1. Ga naar de website van de Efteling
 2. Klik rechtsboven op ‘Inloggen’
 3. Klik op ‘Wachtwoord vergeten?’
 4. Vul je e-mailadres in
 5. Klik op ‘Verstuur’

Je ontvangt nu een e-mail met een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Klik op deze link en volg de instructies op het scherm.

Conclusie

Het Efteling inloggen is een belangrijke stap als je gebruik wilt maken van de online diensten van het park. Door een account aan te maken en in te loggen, kun je snel en gemakkelijk tickets bestellen, een overnachting boeken of je abonnement beheren. Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je deze eenvoudig opnieuw instellen. Zo kun je optimaal genieten van alles wat de Efteling te bieden heeft!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling Kostuum: De Magie Achter de Kleding van de Efteling.

Plaats een reactie