Efteling in Concert: Een Magische Beleving

De Efteling is al jarenlang een populaire bestemming voor jong en oud. Het pretpark staat bekend om zijn sprookjesachtige attracties en betoverende sfeer. Maar de Efteling biedt meer dan alleen attracties. Sinds 2017 organiseert het park namelijk ook het evenement Efteling in Concert. Dit is een unieke ervaring waarbij bezoekers kunnen genieten van live muziek in een magische omgeving.

Efteling in concert

Wat is Efteling in Concert?

Efteling in Concert is een jaarlijks terugkerend evenement in de Efteling. Tijdens dit evenement treden bekende artiesten op in het park. De muziek wordt live gespeeld door een groot orkest en koor. Het evenement vindt plaats op het Efteling Theaterplein, dat speciaal voor deze gelegenheid wordt omgetoverd tot een sfeervolle concertlocatie.

De muziek die tijdens Efteling in Concert wordt gespeeld, past perfect bij de sprookjesachtige sfeer van het park. Zo worden er nummers gespeeld uit bekende Disney-films, maar ook uit de Efteling-musicals. Daarnaast komen er ook klassieke stukken voorbij, die speciaal voor het evenement zijn gearrangeerd.

Welke artiesten treden op tijdens Efteling in Concert?

Tijdens Efteling in Concert treden verschillende artiesten op. In voorgaande jaren hebben onder andere Do, Berget Lewis, Jim Bakkum en René van Kooten opgetreden. Ook dit jaar belooft het weer een spectaculaire line-up te worden.

Naast de artiesten wordt de muziek gespeeld door het Brabants Orkest en het koor Consensus Vocalis. Deze professionele musici zorgen voor een indrukwekkende uitvoering van de muziek.

Hoe ziet een avond bij Efteling in Concert eruit?

Een avond bij Efteling in Concert begint met een ontvangst op het Efteling Theaterplein. Hier krijgen bezoekers een welkomstdrankje en kunnen ze genieten van de sfeervolle omgeving. Vervolgens begint het concert, dat ongeveer anderhalf uur duurt.

Tijdens het concert worden er verschillende nummers gespeeld, die worden afgewisseld met korte verhalen en anekdotes. Hierdoor krijgen bezoekers een kijkje achter de schermen van de muziek en de artiesten.

Na afloop van het concert is er nog een afterparty op het Theaterplein. Hier kunnen bezoekers nog even nagenieten van de muziek en gezellig napraten onder het genot van een hapje en drankje.

Hoe koop je kaartjes voor Efteling in Concert?

Kaartjes voor Efteling in Concert zijn te koop via de website van de Efteling. Het evenement vindt plaats op verschillende data in juni en juli. De kaartjes kosten € 39,- per persoon, inclusief welkomstdrankje en afterparty.

Let op: kaartjes voor Efteling in Concert zijn erg populair en vaak snel uitverkocht. Het is daarom aan te raden om op tijd kaartjes te kopen.

Conclusie

Efteling in Concert is een unieke ervaring die je niet mag missen. Het is een combinatie van live muziek, sprookjesachtige sfeer en gezelligheid. Het evenement is geschikt voor jong en oud en biedt een avond vol magie en betovering. Wil je een keer iets anders dan de attracties in de Efteling? Dan is Efteling in Concert zeker een aanrader!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling met overnachting: een magisch verblijf in het sprookjesachtige pretpark.

Plaats een reactie