Efteling Hotel Telefoonnummer: Voor al uw vragen en reserveringen

Als u op zoek bent naar een magische vakantie, dan is de Efteling het perfecte pretpark voor u. Het park biedt niet alleen attracties en shows, maar ook een prachtig hotel waar u kunt overnachten. Het Efteling Hotel is een unieke ervaring die u niet wilt missen. Als u vragen heeft over het hotel of als u een reservering wilt maken, dan kunt u contact opnemen met het Efteling Hotel Telefoonnummer.

Efteling hotel telefoonnummer

Wat is het Efteling Hotel?

Het Efteling Hotel is een viersterrenhotel dat zich bevindt in het hart van het pretpark. Het hotel heeft 122 kamers, elk met een eigen sprookjesthema. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes, zoals een Comfort kamer, een Junior Suite of een Themakamer. Het hotel biedt ook verschillende faciliteiten, zoals een restaurant, een bar, een zwembad en een sauna.

Het Efteling Hotel is de perfecte plek om te verblijven als u het pretpark wilt bezoeken. U kunt genieten van de magie van de Efteling, zelfs als het park gesloten is. Het hotel biedt ook speciale arrangementen, zoals een Sprookjesachtig Arrangement of een Winter Efteling Arrangement.

Hoe kunt u contact opnemen met het Efteling Hotel?

Als u vragen heeft over het Efteling Hotel of als u een reservering wilt maken, dan kunt u contact opnemen met het Efteling Hotel Telefoonnummer. Het telefoonnummer is 0416-537777. Het hotel is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag en zondag van 9.00 uur tot 18.00 uur.

U kunt ook een e-mail sturen naar het Efteling Hotel. Het e-mailadres is hotel@efteling.com. Het hotel streeft ernaar om binnen 24 uur te reageren op uw e-mail.

Wat kunt u vragen aan het Efteling Hotel Telefoonnummer?

Als u contact opneemt met het Efteling Hotel Telefoonnummer, dan kunt u verschillende vragen stellen. Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen:

1. Hoe kan ik een reservering maken?

Als u een reservering wilt maken, dan kunt u contact opnemen met het Efteling Hotel Telefoonnummer. U kunt ook online een reservering maken via de website van het hotel. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes en arrangementen. Als u speciale wensen heeft, zoals een kinderbedje of een allergievrije kamer, dan kunt u dit aangeven bij uw reservering.

2. Wat zijn de prijzen van het Efteling Hotel?

De prijzen van het Efteling Hotel variƫren per kamertype en seizoen. U kunt de actuele prijzen vinden op de website van het hotel. Het hotel biedt ook verschillende arrangementen, zoals een Sprookjesachtig Arrangement of een Winter Efteling Arrangement. Deze arrangementen zijn inclusief overnachting, ontbijt en toegang tot het pretpark.

3. Kan ik mijn reservering annuleren?

Als u uw reservering wilt annuleren, dan kunt u contact opnemen met het Efteling Hotel Telefoonnummer. Het hotel hanteert verschillende annuleringsvoorwaarden, afhankelijk van het kamertype en seizoen. U kunt de annuleringsvoorwaarden vinden op de website van het hotel.

4. Kan ik een groepsreservering maken?

Als u met een groep wilt verblijven in het Efteling Hotel, dan kunt u contact opnemen met het Efteling Hotel Telefoonnummer. Het hotel biedt speciale groepsarrangementen voor bijvoorbeeld scholen, verenigingen of bedrijven. U kunt ook een offerte aanvragen via de website van het hotel.

5. Kan ik mijn verblijf verlengen?

Als u uw verblijf wilt verlengen, dan kunt u contact opnemen met het Efteling Hotel Telefoonnummer. Het hotel zal kijken of er nog kamers beschikbaar zijn en wat de prijzen zijn voor een verlenging. U kunt ook ter plaatse informeren bij de receptie van het hotel.

Conclusie

Het Efteling Hotel is een unieke ervaring die u niet wilt missen. Als u vragen heeft over het hotel of als u een reservering wilt maken, dan kunt u contact opnemen met het Efteling Hotel Telefoonnummer. Het hotel is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag en zondag van 9.00 uur tot 18.00 uur. U kunt ook een e-mail sturen naar hotel@efteling.com. Het hotel streeft ernaar om binnen 24 uur te reageren op uw e-mail. Het Efteling Hotel biedt verschillende kamertypes en arrangementen, zodat u kunt genieten van de magie van de Efteling. Neem contact op met het Efteling Hotel Telefoonnummer en maak uw droomvakantie werkelijkheid!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over De Efteling Bosrijk: Een Magisch Verblijf in het Bos.

Plaats een reactie