Efteling Hotel Prijzen: Wat zijn de Kosten voor een Overnachting in het Efteling Hotel?

Als je van plan bent om een bezoek te brengen aan de Efteling, dan is het Efteling Hotel een fantastische optie om te overnachten. Het hotel ligt op loopafstand van het pretpark en biedt verschillende kamertypes aan voor een comfortabel verblijf. Maar wat zijn eigenlijk de prijzen voor een overnachting in het Efteling Hotel? In dit artikel zullen we de verschillende kamertypes en prijzen bespreken.

Efteling hotel prijzen

Kamertypes in het Efteling Hotel

Het Efteling Hotel biedt verschillende kamertypes aan, variërend van standaardkamers tot themakamers. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende kamertypes:

  • Standaardkamer: Dit is de meest eenvoudige kamer in het hotel. De kamer is geschikt voor maximaal 4 personen en beschikt over een tweepersoonsbed en een stapelbed. De prijs voor een standaardkamer begint bij € 199 per nacht.
  • Comfortkamer: De comfortkamer is iets ruimer dan de standaardkamer en beschikt over een tweepersoonsbed en een slaapbank. De kamer is geschikt voor maximaal 4 personen. De prijs voor een comfortkamer begint bij € 219 per nacht.
  • Themaparkkamer: De themaparkkamer is een kamer met een speciaal thema, zoals de Doornroosje Suite of de Roodkapje Suite. Deze kamers zijn geschikt voor maximaal 4 personen en de prijs begint bij € 259 per nacht.
  • Junior Suite: De Junior Suite is een ruime kamer met een tweepersoonsbed en een slaapbank. De kamer is geschikt voor maximaal 4 personen en beschikt over een apart zitgedeelte. De prijs voor een Junior Suite begint bij € 299 per nacht.
  • Executive Suite: De Executive Suite is de meest luxe kamer in het hotel. De kamer beschikt over een tweepersoonsbed en een slaapbank en heeft een apart zitgedeelte en een bubbelbad. De prijs voor een Executive Suite begint bij € 399 per nacht.

Prijzen voor een Overnachting in het Efteling Hotel

De prijzen voor een overnachting in het Efteling Hotel variëren afhankelijk van het kamertype en de datum van je verblijf. Over het algemeen geldt dat de prijzen hoger liggen tijdens de weekenden en vakantieperiodes. Hieronder vind je een overzicht van de prijzen voor een overnachting in het Efteling Hotel:

  • Standaardkamer: De prijs voor een standaardkamer begint bij € 199 per nacht en kan oplopen tot € 299 per nacht tijdens drukke periodes.
  • Comfortkamer: De prijs voor een comfortkamer begint bij € 219 per nacht en kan oplopen tot € 319 per nacht tijdens drukke periodes.
  • Themaparkkamer: De prijs voor een themaparkkamer begint bij € 259 per nacht en kan oplopen tot € 359 per nacht tijdens drukke periodes.
  • Junior Suite: De prijs voor een Junior Suite begint bij € 299 per nacht en kan oplopen tot € 399 per nacht tijdens drukke periodes.
  • Executive Suite: De prijs voor een Executive Suite begint bij € 399 per nacht en kan oplopen tot € 499 per nacht tijdens drukke periodes.

Het is belangrijk om te vermelden dat deze prijzen slechts een indicatie zijn en dat de prijzen kunnen variëren afhankelijk van de datum van je verblijf en de beschikbaarheid van kamers. Het is daarom altijd verstandig om de actuele prijzen te controleren op de website van het Efteling Hotel.

Inclusief Ontbijt en Toegang tot de Efteling

Als je een overnachting boekt in het Efteling Hotel, dan is het ontbijt inbegrepen in de prijs. Het ontbijt wordt geserveerd in het restaurant van het hotel en bestaat uit een uitgebreid buffet met verschillende broodjes, beleg, yoghurt, fruit en warme gerechten.

Bovendien krijg je als gast van het Efteling Hotel ook toegang tot de Efteling tijdens je verblijf. Je kunt dus op elk moment van de dag het pretpark bezoeken en genieten van alle attracties en shows.

Conclusie

Het Efteling Hotel is een fantastische optie voor een overnachting tijdens je bezoek aan de Efteling. Het hotel biedt verschillende kamertypes aan, variërend van standaardkamers tot themakamers en suites. De prijzen voor een overnachting variëren afhankelijk van het kamertype en de datum van je verblijf, maar beginnen bij € 199 per nacht voor een standaardkamer. Het ontbijt en de toegang tot de Efteling zijn inbegrepen in de prijs. Het is altijd verstandig om de actuele prijzen te controleren op de website van het Efteling Hotel.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling verwachte drukte: Wat kun je verwachten?.

Plaats een reactie