Efteling groepen: een dagje uit voor iedereen

De Efteling is al jarenlang een populaire bestemming voor gezinnen en vriendengroepen. Maar wist je dat de Efteling ook speciale arrangementen heeft voor groepen? Of je nu met je collega’s, sportteam of vereniging komt, de Efteling biedt voor iedere groep een onvergetelijke dag uit.

Efteling groepen

Arrangementen voor groepen

De Efteling heeft verschillende arrangementen samengesteld voor groepen vanaf 20 personen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het ‘Efteling Groepsarrangement’, waarbij je een hele dag toegang hebt tot het park en kunt genieten van een heerlijke lunch. Ook kun je kiezen voor het ‘Efteling Groepsarrangement Plus’, waarbij je naast toegang en lunch ook nog eens een diner krijgt aangeboden.

Daarnaast zijn er ook speciale arrangementen voor bedrijven, zoals het ‘Efteling Business Arrangement’. Hierbij kun je met je collega’s genieten van een dagje uit, inclusief vergadering en lunch in een van de sfeervolle vergaderlocaties in het park.

Speciale activiteiten voor groepen

Naast de standaard arrangementen biedt de Efteling ook speciale activiteiten aan voor groepen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een ‘Efteling Rondleiding’, waarbij je onder begeleiding van een gids het park verkent en meer te weten komt over de geschiedenis en achtergrond van de attracties.

Ook kun je kiezen voor een ‘Efteling Workshop’, waarbij je zelf aan de slag gaat met bijvoorbeeld het maken van je eigen sprookje of het ontwerpen van een eigen attractie. Deze workshops zijn niet alleen leuk, maar ook nog eens leerzaam en creatief.

Voordelen van een groepsarrangement

Een groepsarrangement bij de Efteling biedt verschillende voordelen. Zo krijg je bijvoorbeeld korting op de toegangsprijs en hoef je niet in de rij te staan bij de kassa. Daarnaast kun je gebruik maken van speciale groepsingangen, waardoor je sneller het park binnenkomt.

Ook hoef je je geen zorgen te maken over het regelen van eten en drinken, aangezien dit bij het arrangement is inbegrepen. En met de speciale activiteiten en workshops maak je van je dagje uit een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten.

Reserveren van een groepsarrangement

Wil je met je groep een dagje uit naar de Efteling? Dan kun je eenvoudig een groepsarrangement reserveren via de website van de Efteling. Hier kun je aangeven met hoeveel personen je komt en welk arrangement je wilt boeken.

Daarnaast kun je ook contact opnemen met de afdeling ‘Sales & Events’ van de Efteling. Zij kunnen je helpen bij het samenstellen van een arrangement op maat en kunnen je adviseren over de verschillende mogelijkheden.

Conclusie

Een dagje uit naar de Efteling is niet alleen leuk voor gezinnen, maar ook voor groepen. Met de speciale groepsarrangementen en activiteiten biedt de Efteling voor iedere groep een onvergetelijke ervaring. Of je nu komt met je collega’s, sportteam of vereniging, bij de Efteling ben je verzekerd van een dag vol plezier en avontuur.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over De Efteling Kaatsheuvel: Een magisch pretpark voor jong en oud.

Plaats een reactie