Efteling entreeprijzen 2021

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Het park staat bekend om zijn sprookjesachtige sfeer en unieke attracties. Maar wat zijn de entreeprijzen voor 2021?

Efteling entreeprijzen 2021

Entreeprijzen Efteling 2021

De entreeprijzen voor de Efteling zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de dag van de week, het seizoen en de leeftijd van de bezoeker. Hieronder vind je een overzicht van de entreeprijzen voor 2021:

 • Volwassenen (vanaf 18 jaar): €45,-
 • Kinderen (4 t/m 17 jaar): €41,-
 • Kinderen t/m 3 jaar: gratis
 • 65+: €42,-
 • Gehandicapten: €42,-

Let op: deze prijzen zijn geldig voor tickets die online worden gekocht. Als je een ticket aan de kassa koopt, betaal je €2,- extra per ticket.

Seizoensgebonden prijzen

Naast de standaard entreeprijzen zijn er ook seizoensgebonden prijzen. Zo zijn de entreeprijzen tijdens de zomermaanden (juli en augustus) hoger dan in de wintermaanden. Ook tijdens de herfst- en kerstvakantie gelden er andere prijzen. Hieronder vind je een overzicht van de seizoensgebonden prijzen:

 • Zomer (juli en augustus): €47,- voor volwassenen en €43,- voor kinderen
 • Herfstvakantie (16 t/m 31 oktober): €47,- voor volwassenen en €43,- voor kinderen
 • Kerstvakantie (18 december t/m 9 januari): €47,- voor volwassenen en €43,- voor kinderen

Let op: deze prijzen zijn geldig voor tickets die online worden gekocht. Als je een ticket aan de kassa koopt, betaal je €2,- extra per ticket.

Abonnementen

Als je regelmatig naar de Efteling gaat, kan het voordelig zijn om een abonnement te nemen. Met een abonnement heb je onbeperkt toegang tot het park en profiteer je van verschillende voordelen, zoals korting op eten en drinken en gratis parkeren. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende abonnementen:

 • Standaard abonnement: €199,- per jaar
 • Abonnement met parkeren: €259,- per jaar
 • Abonnement met parkeren en toegang tot andere parken (zoals de Efteling Golfpark en Safaripark Beekse Bergen): €329,- per jaar

Let op: deze prijzen zijn geldig voor abonnementen die online worden afgesloten. Als je een abonnement aan de kassa afsluit, betaal je €5,- extra.

Korting op entreeprijzen

Er zijn verschillende manieren om korting te krijgen op de entreeprijzen van de Efteling. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van kortingsacties van supermarkten of spaarprogramma’s. Ook zijn er regelmatig kortingscodes te vinden op internet. Daarnaast zijn er speciale tarieven voor groepen en scholen.

Als je van plan bent om meerdere attractieparken te bezoeken, kan het voordelig zijn om een combiticket te kopen. Hiermee krijg je korting op de entreeprijzen van verschillende parken, waaronder de Efteling.

Conclusie

De entreeprijzen van de Efteling zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de dag van de week, het seizoen en de leeftijd van de bezoeker. Als je regelmatig naar de Efteling gaat, kan het voordelig zijn om een abonnement te nemen. Daarnaast zijn er verschillende manieren om korting te krijgen op de entreeprijzen. Zo kun je gebruik maken van kortingsacties van supermarkten of spaarprogramma’s, of een combiticket kopen als je meerdere attractieparken wilt bezoeken.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Prijs Efteling Kaartje.

Plaats een reactie