Efteling Entree: Alles wat je moet weten over de prijzen en tickets

De Efteling is een van de meest populaire attractieparken in Nederland en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Het park biedt een breed scala aan attracties, shows en entertainment voor alle leeftijden. Maar voordat je het park kunt betreden, moet je eerst een entreeticket kopen. In dit artikel bespreken we alles wat je moet weten over de Efteling entree, inclusief de prijzen, tickets en tips om geld te besparen.

Efteling entree

Efteling Entree Prijzen

De prijzen voor de Efteling entree variëren afhankelijk van de dag en het seizoen. Over het algemeen zijn de prijzen hoger tijdens de drukke zomermaanden en in het weekend. Hieronder vind je een overzicht van de Efteling entree prijzen voor 2021:

  • Volwassenen (vanaf 13 jaar): €45,-
  • Kinderen (4 t/m 12 jaar): €41,-
  • Kinderen (0 t/m 3 jaar): Gratis
  • 65+: €42,-
  • Gehandicapten: €42,-

Let op: deze prijzen zijn alleen geldig als je je tickets online koopt. Als je je tickets aan de kassa koopt, betaal je €2,- extra per ticket.

Efteling Tickets

Er zijn verschillende soorten Efteling tickets beschikbaar, afhankelijk van je wensen en behoeften. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende Efteling tickets:

Standaard Ticket

Met een standaard ticket heb je toegang tot het park voor een hele dag. Dit ticket is geldig voor alle attracties, shows en entertainment in het park. Je kunt je standaard ticket online kopen of aan de kassa van het park.

Abonnement

Als je regelmatig naar de Efteling gaat, kan een abonnement een goede optie zijn. Met een abonnement heb je onbeperkt toegang tot het park gedurende het hele jaar. Daarnaast krijg je ook korting op eten, drinken en merchandise in het park. Er zijn verschillende soorten abonnementen beschikbaar, afhankelijk van je wensen en behoeften.

Arrangementen

De Efteling biedt ook verschillende arrangementen aan, zoals een overnachting in een van de Efteling hotels of vakantieparken. Deze arrangementen zijn inclusief toegang tot het park en bieden vaak extra voordelen, zoals vroeg toegang tot het park of korting op eten en drinken.

Tips om Geld te Besparen op Efteling Entree

De Efteling entree kan behoorlijk prijzig zijn, vooral als je met een groot gezin gaat. Gelukkig zijn er verschillende manieren om geld te besparen op je Efteling tickets. Hieronder vind je enkele tips:

Koop je Tickets Online

Als je je tickets online koopt, bespaar je €2,- per ticket. Daarnaast kun je ook profiteren van speciale online aanbiedingen en kortingscodes.

Bezoek de Efteling Buiten het Seizoen

De Efteling is het drukst tijdens de zomermaanden en in het weekend. Als je buiten het seizoen gaat, kun je profiteren van lagere prijzen en kortere wachtrijen.

Koop een Groepsticket

Als je met een groep van 20 personen of meer gaat, kun je profiteren van een groepskorting. Deze korting kan oplopen tot wel 25%.

Maak Gebruik van Kortingsacties

Er zijn regelmatig kortingsacties beschikbaar voor de Efteling entree. Houd de website van de Efteling en andere kortingswebsites in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Conclusie

De Efteling is een geweldige bestemming voor een dagje uit of een weekendje weg. Voordat je het park kunt betreden, moet je echter eerst een entreeticket kopen. De prijzen voor de Efteling entree variëren afhankelijk van de dag en het seizoen, maar er zijn verschillende manieren om geld te besparen op je tickets. Door je tickets online te kopen, buiten het seizoen te gaan of gebruik te maken van kortingsacties, kun je flink besparen op je Efteling entree.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling reserveren: alles wat je moet weten.

Plaats een reactie