Efteling Emailadres: Hoe Contact Opnemen Met De Efteling?

Als je een vraag hebt over de Efteling, of als je een klacht hebt over je bezoek aan het park, dan wil je natuurlijk graag contact opnemen met de Efteling. Maar hoe doe je dat? In dit artikel bespreken we alles wat je moet weten over het Efteling emailadres en andere manieren om contact op te nemen met het park.

Efteling emailadres

Het Efteling Emailadres

Als je een vraag hebt voor de Efteling, dan kun je het beste contact opnemen via email. Het Efteling emailadres is info@efteling.com. Dit is het algemene emailadres van het park, waar je terecht kunt met al je vragen en opmerkingen.

Als je een specifieke vraag hebt, dan kun je ook contact opnemen met een van de afdelingen van de Efteling. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende afdelingen en hun emailadressen:

  • Voor vragen over tickets en abonnementen: tickets@efteling.com
  • Voor vragen over groepsbezoeken: groepsreserveringen@efteling.com
  • Voor vragen over zakelijke evenementen: events@efteling.com
  • Voor vragen over de Efteling-app: app@efteling.com

Als je een klacht hebt over je bezoek aan de Efteling, dan kun je het beste contact opnemen met de afdeling Gastenservice. Dit kan via het emailadres gastenservice@efteling.com. Vermeld in je email duidelijk wat er is gebeurd en wat je van de Efteling verwacht als oplossing.

Andere Manieren Om Contact Op Te Nemen Met De Efteling

Naast email zijn er ook andere manieren om contact op te nemen met de Efteling. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende mogelijkheden:

Telefoon

Je kunt de Efteling ook telefonisch bereiken via het nummer 0416-537777. Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Social Media

Je kunt de Efteling ook bereiken via social media. Het park is actief op Facebook, Twitter, Instagram en YouTube. Via deze kanalen kun je vragen stellen en opmerkingen plaatsen. Houd er wel rekening mee dat de Efteling niet altijd direct kan reageren op berichten via social media.

Post

Als je liever per post contact opneemt met de Efteling, dan kun je een brief sturen naar het volgende adres:

Efteling B.V.
Postbus 18
5170 AA Kaatsheuvel

Conclusie

Als je contact wilt opnemen met de Efteling, dan kun je het beste een email sturen naar info@efteling.com. Als je een specifieke vraag hebt, dan kun je ook contact opnemen met een van de afdelingen van het park. Daarnaast kun je de Efteling bereiken via telefoon, social media en post. Houd er wel rekening mee dat de Efteling niet altijd direct kan reageren op berichten via social media.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling Max en Moritz: De Nieuwe Dubbele Achtbaan van de Efteling.

Plaats een reactie