Efteling Bosrijk Boshuys 8 personen

De Efteling is een van de meest populaire attractieparken in Nederland en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Naast het attractiepark heeft de Efteling ook een vakantiepark genaamd Bosrijk. Hier kun je overnachten in een van de vele accommodaties, waaronder het Boshuys voor 8 personen. In dit artikel lees je alles over het Boshuys en waarom het een ideale accommodatie is voor een groep van 8 personen.

Efteling bosrijk boshuys 8 personen

Wat is het Boshuys?

Het Boshuys is een van de accommodaties op het vakantiepark Bosrijk van de Efteling. Het is een vrijstaande woning met een oppervlakte van 120 vierkante meter en biedt plaats aan 8 personen. Het huis heeft een ruime woonkamer met een open haard, een volledig uitgeruste keuken, 4 slaapkamers en 2 badkamers. Het Boshuys heeft ook een eigen terras met tuinmeubilair en een barbecue.

Waarom is het Boshuys ideaal voor een groep van 8 personen?

Het Boshuys is ideaal voor een groep van 8 personen omdat het ruim en comfortabel is. De woonkamer is groot genoeg om samen te ontspannen en te genieten van elkaars gezelschap. De keuken is volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt om maaltijden te bereiden voor een groep van 8 personen. De slaapkamers zijn ruim en bieden voldoende privacy voor iedereen. Het Boshuys heeft ook 2 badkamers, wat handig is voor een groep van 8 personen.

Daarnaast heeft het Boshuys ook een eigen terras met tuinmeubilair en een barbecue. Dit is perfect voor een gezellige barbecue of een ontspannen avond buiten. Het terras biedt ook voldoende ruimte voor kinderen om te spelen.

Wat zijn de voordelen van het verblijven op vakantiepark Bosrijk?

Het verblijven op vakantiepark Bosrijk heeft vele voordelen. Ten eerste ben je op loopafstand van de Efteling. Dit betekent dat je gemakkelijk het park kunt bezoeken zonder dat je hoeft te reizen. Daarnaast biedt Bosrijk ook vele faciliteiten, zoals een zwembad, een speeltuin en een restaurant. Dit maakt het verblijf op Bosrijk nog leuker en comfortabeler.

Een ander voordeel van het verblijven op Bosrijk is dat je kunt genieten van de natuurlijke omgeving. Het vakantiepark is omgeven door bossen en waterpartijen, waardoor je je echt in de natuur waant. Dit is perfect voor een ontspannen vakantie met het gezin of met vrienden.

Wat zijn de kosten van het Boshuys?

De kosten van het Boshuys variëren afhankelijk van het seizoen en de duur van het verblijf. Over het algemeen zijn de kosten hoger tijdens de zomermaanden en tijdens vakantieperiodes. De prijs voor een verblijf in het Boshuys begint bij ongeveer € 400 per nacht. Het is ook mogelijk om het Boshuys voor een langere periode te huren, bijvoorbeeld voor een week of langer. In dat geval zijn de kosten per nacht lager.

Hoe kun je het Boshuys boeken?

Het Boshuys kun je boeken via de website van de Efteling. Op de website kun je de beschikbaarheid van het Boshuys controleren en direct boeken. Het is ook mogelijk om telefonisch te boeken via de reserveringslijn van de Efteling. Het is aan te raden om tijdig te boeken, vooral tijdens drukke periodes zoals de zomermaanden en vakantieperiodes.

Conclusie

Het Boshuys op vakantiepark Bosrijk van de Efteling is een ideale accommodatie voor een groep van 8 personen. Het huis is ruim en comfortabel en biedt voldoende privacy voor iedereen. Daarnaast heeft het Boshuys ook een eigen terras met tuinmeubilair en een barbecue. Het verblijven op Bosrijk biedt vele voordelen, zoals de nabijheid van de Efteling en de natuurlijke omgeving. De kosten van het Boshuys variëren afhankelijk van het seizoen en de duur van het verblijf. Het is mogelijk om het Boshuys te boeken via de website of telefonisch via de reserveringslijn van de Efteling.Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling weer open: een dagje uit in coronatijd.

Plaats een reactie