Efteling bonnen: alles wat je moet weten

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekt het park miljoenen bezoekers uit binnen- en buitenland. Een dagje Efteling kan echter behoorlijk prijzig zijn, vooral als je met het hele gezin gaat. Gelukkig zijn er verschillende manieren om korting te krijgen op je entreekaartjes, waaronder het gebruik van Efteling bonnen. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over Efteling bonnen.

Efteling bonnen

Wat zijn Efteling bonnen?

Efteling bonnen zijn kortingsbonnen die je kunt gebruiken om korting te krijgen op je entreekaartjes voor de Efteling. Deze bonnen zijn vaak te vinden in tijdschriften, kranten en op websites die zich richten op kortingsacties en aanbiedingen. Met een Efteling bon kun je bijvoorbeeld 5 euro korting krijgen op je entreekaartje, of een gratis parkeerticket ontvangen.

Hoe werken Efteling bonnen?

Om gebruik te maken van een Efteling bon, moet je deze eerst uitknippen of uitprinten. Vervolgens kun je de bon meenemen naar de kassa van de Efteling en deze daar inleveren bij het kopen van je entreekaartje. De korting wordt dan direct verrekend met de prijs van je kaartje. Let wel op: de meeste Efteling bonnen zijn maar beperkt geldig en kunnen alleen worden gebruikt in een bepaalde periode. Zorg er dus voor dat je de bon op tijd gebruikt, anders loop je de korting mis.

Waar vind je Efteling bonnen?

Efteling bonnen zijn op verschillende plekken te vinden. Hieronder vind je een overzicht van de meest voorkomende plekken waar je Efteling bonnen kunt vinden:

 • Tijdschriften: in tijdschriften als de Libelle, de Margriet en de Donald Duck worden regelmatig Efteling bonnen geplaatst.
 • Kranten: ook in kranten als de Telegraaf en het AD worden regelmatig Efteling bonnen geplaatst.
 • Websites: op websites als Actiecode.nl en Kortingkaartjes.nl kun je regelmatig Efteling bonnen vinden.
 • Social media: soms worden er via social media kanalen als Facebook en Twitter Efteling bonnen verspreid.

Waar moet je op letten bij het gebruik van Efteling bonnen?

Als je gebruik wilt maken van een Efteling bon, is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste aandachtspunten:

 • Geldigheidsduur: let goed op de geldigheidsduur van de Efteling bon. Deze staat altijd vermeld op de bon zelf.
 • Beperkingen: sommige Efteling bonnen zijn alleen geldig op bepaalde dagen of tijdstippen. Lees daarom altijd goed de voorwaarden op de bon zelf.
 • Combineren: het is niet altijd mogelijk om meerdere Efteling bonnen te combineren. Lees daarom altijd goed de voorwaarden op de bon zelf.
 • Online tickets: sommige Efteling bonnen zijn alleen geldig bij aankoop van een entreekaartje aan de kassa van de Efteling. Online tickets zijn dan uitgesloten van de actie.

Zijn er nog andere manieren om korting te krijgen op Efteling tickets?

Naast het gebruik van Efteling bonnen zijn er nog andere manieren om korting te krijgen op je entreekaartjes voor de Efteling. Hieronder vind je een overzicht van de meest voorkomende manieren:

 • Online tickets: als je je entreekaartjes voor de Efteling online koopt, krijg je vaak korting. Deze korting kan oplopen tot wel 7 euro per kaartje.
 • Abonnement: als je regelmatig naar de Efteling gaat, kan het voordelig zijn om een abonnement te nemen. Hiermee krijg je onbeperkt toegang tot het park en krijg je korting op andere Efteling-producten.
 • Combinatietickets: soms kun je via de website van de Efteling combinatietickets kopen, waarbij je bijvoorbeeld korting krijgt op een overnachting in een Efteling-hotel.
 • Veilingen: op websites als Vakantieveilingen.nl en Ticketveiling.nl worden regelmatig Efteling-tickets geveild. Hierbij kun je soms flinke korting krijgen op je entreekaartjes.

Conclusie

Als je op zoek bent naar korting op je entreekaartjes voor de Efteling, zijn Efteling bonnen een goede optie. Deze bonnen zijn op verschillende plekken te vinden en kunnen je flinke korting opleveren. Let wel goed op de geldigheidsduur en de voorwaarden van de bonnen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Naast Efteling bonnen zijn er nog andere manieren om korting te krijgen op je Efteling-tickets, zoals online tickets, abonnementen en veilingen. Door slim gebruik te maken van deze kortingsmogelijkheden kun je flink besparen op je dagje Efteling.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Entreetickets Efteling: Alles wat je moet weten.

Plaats een reactie