Efteling Blond Servies: Een Betoverende Collectie

Als je een fan bent van de Efteling, dan is de kans groot dat je ook bekend bent met het Efteling Blond Servies. Dit servies is ontworpen door de Nederlandse ontwerpster Janneke Brinkman-Salentijn en is geïnspireerd op de sprookjesachtige wereld van de Efteling. Het servies is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en is een must-have voor elke Efteling-liefhebber.

Efteling blond servies

De Geschiedenis van het Efteling Blond Servies

Het Efteling Blond Servies werd voor het eerst geïntroduceerd in 2010 en was meteen een groot succes. Het servies werd ontworpen door Janneke Brinkman-Salentijn, een bekende Nederlandse ontwerpster die bekend staat om haar kleurrijke ontwerpen van bloemen en planten. Het idee achter het servies was om de sprookjesachtige wereld van de Efteling te vangen in een collectie servies.

Het servies is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder borden, mokken, schalen en theepotten. Elk item is versierd met kleurrijke afbeeldingen van bekende Efteling-figuren, zoals Roodkapje, Hans en Grietje en de Wolf. Het servies is gemaakt van hoogwaardig porselein en is vaatwasser- en magnetronbestendig.

De Collectie

Het Efteling Blond Servies is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en is een must-have voor elke Efteling-liefhebber. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende items in de collectie:

Borden

De borden in de Efteling Blond Servies-collectie zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn versierd met kleurrijke afbeeldingen van bekende Efteling-figuren. De borden zijn gemaakt van hoogwaardig porselein en zijn vaatwasser- en magnetronbestendig.

Mokken

De mokken in de Efteling Blond Servies-collectie zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn versierd met kleurrijke afbeeldingen van bekende Efteling-figuren. De mokken zijn gemaakt van hoogwaardig porselein en zijn vaatwasser- en magnetronbestendig.

Schalen

De schalen in de Efteling Blond Servies-collectie zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn versierd met kleurrijke afbeeldingen van bekende Efteling-figuren. De schalen zijn gemaakt van hoogwaardig porselein en zijn vaatwasser- en magnetronbestendig.

Theepotten

De theepotten in de Efteling Blond Servies-collectie zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn versierd met kleurrijke afbeeldingen van bekende Efteling-figuren. De theepotten zijn gemaakt van hoogwaardig porselein en zijn vaatwasser- en magnetronbestendig.

Waar te Koop?

Het Efteling Blond Servies is verkrijgbaar in de Efteling-winkels en online via de webshop van de Efteling. Daarnaast is het servies ook verkrijgbaar bij verschillende warenhuizen en servieswinkels in Nederland.

Conclusie

Het Efteling Blond Servies is een betoverende collectie die elke Efteling-liefhebber in huis moet hebben. Het servies is ontworpen door de Nederlandse ontwerpster Janneke Brinkman-Salentijn en is geïnspireerd op de sprookjesachtige wereld van de Efteling. Het servies is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en is gemaakt van hoogwaardig porselein. Het is vaatwasser- en magnetronbestendig, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is. Het Efteling Blond Servies is verkrijgbaar in de Efteling-winkels en online via de webshop van de Efteling, evenals bij verschillende warenhuizen en servieswinkels in Nederland.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling Pannenkoeken: Een Culinaire Beleving in het Sprookjesachtige Pretpark.

Plaats een reactie