Efteling bellen: alles wat je moet weten

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekt het park miljoenen bezoekers uit binnen- en buitenland. Als je van plan bent om naar de Efteling te gaan, is het handig om te weten hoe je het park kunt bereiken en wat de openingstijden zijn. Maar wat als je vragen hebt over je bezoek aan de Efteling? Of als je iets wilt reserveren? In dat geval kun je de Efteling bellen. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over het bellen naar de Efteling.

Efteling bellen

Waarom zou je de Efteling bellen?

Er zijn verschillende redenen waarom je de Efteling zou willen bellen. Hieronder hebben we een aantal veelvoorkomende redenen op een rijtje gezet:

  • Je wilt informatie over de openingstijden van het park
  • Je wilt weten welke attracties er momenteel gesloten zijn
  • Je wilt een reservering maken voor een restaurant of hotel in de Efteling
  • Je hebt vragen over de toegankelijkheid van het park voor mindervaliden
  • Je wilt weten of er speciale evenementen of acties zijn
  • Je hebt een klacht of opmerking over je bezoek aan de Efteling

Als je om welke reden dan ook de Efteling wilt bellen, is het handig om te weten welk telefoonnummer je moet gebruiken.

Het telefoonnummer van de Efteling

Als je de Efteling wilt bellen, kun je het beste het algemene telefoonnummer gebruiken. Dit nummer is:

0900-0161 (€0,35 per gesprek)

Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur en op zaterdag en zondag van 09:00 tot 17:00 uur. Als je belt naar dit nummer, krijg je een keuzemenu te horen waarin je kunt aangeven waar je vraag over gaat. Zo word je direct doorverbonden naar de juiste afdeling.

Als je een reservering wilt maken voor een restaurant of hotel in de Efteling, kun je ook rechtstreeks bellen naar het betreffende restaurant of hotel. De telefoonnummers hiervoor vind je op de website van de Efteling.

Veelgestelde vragen over de Efteling

Als je vragen hebt over je bezoek aan de Efteling, is de kans groot dat je niet de enige bent. Daarom heeft de Efteling een pagina met veelgestelde vragen op haar website. Hier vind je antwoorden op vragen over onder andere de openingstijden, toegankelijkheid, parkeren en betalingen. Als je vraag hier niet tussen staat, kun je natuurlijk altijd nog de Efteling bellen.

Andere manieren om contact op te nemen met de Efteling

Naast bellen kun je ook op andere manieren contact opnemen met de Efteling. Zo kun je een e-mail sturen naar info@efteling.com of een bericht sturen via social media. De Efteling is actief op Facebook, Twitter, Instagram en YouTube. Op deze kanalen kun je ook terecht voor nieuws, foto’s en video’s van het park.

Conclusie

Als je vragen hebt over je bezoek aan de Efteling, kun je het beste de Efteling bellen. Het algemene telefoonnummer is 0900-0161 (€0,35 per gesprek). Hiermee word je direct doorverbonden naar de juiste afdeling. Als je een reservering wilt maken voor een restaurant of hotel in de Efteling, kun je ook rechtstreeks bellen naar het betreffende restaurant of hotel. Naast bellen kun je ook op andere manieren contact opnemen met de Efteling, zoals via e-mail of social media. Op de website van de Efteling vind je ook een pagina met veelgestelde vragen.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Spookslot Efteling Verhaal.

Plaats een reactie