Efteling Arrangementen: Een Magisch Verblijf in het Sprookjesachtige Pretpark

De Efteling is een van de meest populaire pretparken in Nederland en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers van over de hele wereld. Het park biedt een unieke mix van attracties, shows en sprookjesachtige decors die jong en oud betoveren. Maar wat als je niet alleen een dagje naar de Efteling wilt, maar ook wilt genieten van een verblijf in de buurt? Dan zijn er tal van Efteling arrangementen beschikbaar die je een onvergetelijke ervaring bieden.

Efteling arrangementen

Wat zijn Efteling Arrangementen?

Efteling arrangementen zijn speciale pakketten die worden aangeboden door hotels en vakantieparken in de buurt van het pretpark. Deze arrangementen omvatten meestal een overnachting in een hotel of vakantiehuisje, toegang tot de Efteling en soms ook extra’s zoals ontbijt, diner of een welkomstpakket. Door een Efteling arrangement te boeken, kun je optimaal genieten van je bezoek aan het pretpark en hoef je je geen zorgen te maken over het regelen van accommodatie en tickets.

Soorten Efteling Arrangementen

Er zijn verschillende soorten Efteling arrangementen beschikbaar, afhankelijk van je voorkeuren en budget. Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire opties:

1. Efteling Hotel Arrangementen

Het Efteling Hotel is een uniek themahotel dat direct naast het pretpark ligt. Het hotel heeft kamers en suites die zijn ingericht in sprookjesachtige stijl en biedt verschillende arrangementen aan die zijn afgestemd op de behoeften van gezinnen, stellen en groepen. Enkele voorbeelden zijn:

 • Magisch Verblijf Arrangement: inclusief overnachting, ontbijt, toegang tot de Efteling en een welkomstcadeau.
 • Sprookjesachtig Arrangement: inclusief overnachting, ontbijt, toegang tot de Efteling, een diner in het hotelrestaurant en een welkomstcadeau.
 • Prinsessen Arrangement: inclusief overnachting in een prinsessenkamer, ontbijt, toegang tot de Efteling, een prinsessenmake-over voor kinderen en een welkomstcadeau.

2. Vakantiepark Arrangementen

Er zijn verschillende vakantieparken in de buurt van de Efteling die arrangementen aanbieden die zijn afgestemd op gezinnen en groepen. Enkele voorbeelden zijn:

 • Landal Kaatsheuvel: inclusief overnachting in een vakantiehuisje, toegang tot de Efteling en het Subtropisch Waterparadijs.
 • Europarcs Resort Kaatsheuvel: inclusief overnachting in een vakantiehuisje, toegang tot de Efteling en het binnenzwembad.
 • Droomgaard Vakantiepark: inclusief overnachting in een vakantiehuisje, toegang tot de Efteling en het binnenzwembad.

3. Combinatie Arrangementen

Sommige hotels en vakantieparken bieden combinatie arrangementen aan die toegang bieden tot zowel de Efteling als andere attracties in de buurt. Enkele voorbeelden zijn:

 • Efteling & Beekse Bergen Arrangement: inclusief overnachting in een hotel, toegang tot de Efteling en Safaripark Beekse Bergen.
 • Efteling & Tilburg Arrangement: inclusief overnachting in een hotel, toegang tot de Efteling en een stadswandeling door Tilburg.
 • Efteling & Biesbosch Arrangement: inclusief overnachting in een hotel, toegang tot de Efteling en een rondvaart door Nationaal Park de Biesbosch.

Voordelen van Efteling Arrangementen

Het boeken van een Efteling arrangement biedt verschillende voordelen ten opzichte van het zelf regelen van accommodatie en tickets. Enkele voordelen zijn:

 • Gemak: je hoeft niet zelf op zoek te gaan naar een hotel of vakantiepark en tickets voor de Efteling.
 • Besparing: Efteling arrangementen zijn vaak goedkoper dan het apart boeken van accommodatie en tickets.
 • Extra’s: sommige arrangementen bieden extra’s zoals ontbijt, diner of een welkomstpakket.
 • Tijd: door een arrangement te boeken, kun je optimaal genieten van je verblijf in de buurt van de Efteling en hoef je je geen zorgen te maken over het regelen van zaken.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een magisch verblijf in de buurt van de Efteling, dan zijn er tal van arrangementen beschikbaar die je een onvergetelijke ervaring bieden. Of je nu kiest voor een arrangement in het Efteling Hotel, een vakantiepark of een combinatie arrangement, je kunt optimaal genieten van je bezoek aan het pretpark en hoef je je geen zorgen te maken over het regelen van accommodatie en tickets. Boek vandaag nog een Efteling arrangement en beleef een sprookjesachtig verblijf in de buurt van het pretpark!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling weekend: een magisch uitje voor jong en oud.

Plaats een reactie