Efteling Address: Waar Vind Je Het Adres Van De Efteling?

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Het park is gelegen in Kaatsheuvel, Noord-Brabant en is gemakkelijk te bereiken met de auto, trein of bus. Maar waar vind je het adres van de Efteling? In dit artikel geven we antwoord op deze vraag en geven we meer informatie over de locatie van het park.

Efteling address

Adres Efteling

Het adres van de Efteling is:

Eftelingsestraat 7
5171 RP Kaatsheuvel
Nederland

Als je met de auto naar de Efteling gaat, kun je dit adres invoeren in je navigatiesysteem. Het park is goed bereikbaar via de snelweg A59 en er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Als je met het openbaar vervoer reist, kun je het beste de trein nemen naar station Tilburg of station ‘s-Hertogenbosch en vervolgens de bus nemen naar de Efteling.

Locatie Efteling

De Efteling is gelegen in Kaatsheuvel, een dorp in de provincie Noord-Brabant. Het park is omringd door bossen en ligt op ongeveer 10 kilometer afstand van Tilburg. De locatie van de Efteling is goed bereikbaar met de auto, trein en bus.

Als je met de auto naar de Efteling gaat, kun je het beste de snelweg A59 nemen en afslag 37 (Kaatsheuvel) volgen. Vervolgens kun je de borden naar de Efteling volgen. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar bij het park.

Als je met het openbaar vervoer reist, kun je het beste de trein nemen naar station Tilburg of station ‘s-Hertogenbosch. Vanaf hier kun je de bus nemen naar de Efteling. Er rijden verschillende buslijnen naar het park, waaronder lijn 136, 300 en 301.

Attracties Efteling

De Efteling is een attractiepark met meer dan 35 attracties en shows. Het park is geschikt voor jong en oud en biedt voor ieder wat wils. Enkele populaire attracties in de Efteling zijn:

  • De Python: een achtbaan met loopings en kurkentrekkers
  • Baron 1898: een dive coaster met een vrije val van 37,5 meter
  • Droomvlucht: een darkride door een sprookjesachtige wereld
  • Vogel Rok: een indoor achtbaan in het donker
  • Fata Morgana: een boottocht door een oosterse wereld

Naast deze attracties zijn er nog vele andere attracties en shows te vinden in de Efteling. Het park heeft ook verschillende restaurants en winkels waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje of een souvenir.

Overnachten bij de Efteling

Als je een bezoek brengt aan de Efteling, kun je er ook voor kiezen om te overnachten bij het park. De Efteling heeft verschillende accommodaties beschikbaar, waaronder:

  • Efteling Hotel: een hotel met kamers en suites in sprookjesachtige stijl
  • Efteling Bosrijk: een vakantiepark met bungalows en appartementen
  • Efteling Loonsche Land: een vakantiepark met duurzame accommodaties

Als je overnacht bij de Efteling, kun je optimaal genieten van het park en hoef je niet te reizen. Bovendien heb je als gast van de Efteling vaak extra voordelen, zoals vroeg toegang tot het park en korting op souvenirs.

Conclusie

Het adres van de Efteling is Eftelingsestraat 7, 5171 RP Kaatsheuvel, Nederland. Het park is gelegen in Kaatsheuvel, Noord-Brabant en is goed bereikbaar met de auto, trein en bus. Als je een bezoek brengt aan de Efteling, kun je genieten van meer dan 35 attracties en shows. Bovendien kun je er ook voor kiezen om te overnachten bij het park in een van de accommodaties van de Efteling.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Broodje Unox Efteling: Een Heerlijke Traktatie Tijdens Je Dagje Uit.

Plaats een reactie