Efteling Acties: Bespaar Geld op je Dagje Uit

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Het park biedt een breed scala aan attracties en shows voor jong en oud. Een dagje uit naar de Efteling kan echter behoorlijk prijzig zijn. Gelukkig zijn er verschillende Efteling acties beschikbaar waarmee je geld kunt besparen op je tickets en verblijf. In dit artikel bespreken we de verschillende Efteling acties en hoe je hiervan kunt profiteren.

Efteling acties

Korting op Efteling Tickets

De meest voor de hand liggende manier om geld te besparen op je Efteling dagje uit is door gebruik te maken van kortingsacties op tickets. Er zijn verschillende manieren om korting te krijgen op je Efteling tickets:

 • Online Tickets: Als je je tickets online koopt, krijg je vaak korting op de reguliere prijs. Bovendien hoef je niet in de rij te staan bij de kassa en kun je direct het park in.
 • Abonnementen: Als je regelmatig naar de Efteling gaat, kan het voordelig zijn om een abonnement te nemen. Met een abonnement krijg je onbeperkt toegang tot het park en krijg je korting op eten, drinken en souvenirs.
 • Combinatietickets: Als je van plan bent om meerdere attractieparken te bezoeken, kun je vaak profiteren van combinatietickets. Hiermee krijg je korting op de toegangsprijs van meerdere parken, waaronder de Efteling.
 • Acties van Supermarkten: Supermarkten bieden regelmatig acties aan waarbij je korting kunt krijgen op Efteling tickets. Houd de folders en websites van supermarkten in de gaten om te zien of er op dit moment een actie loopt.

Korting op Efteling Verblijf

Als je van plan bent om meerdere dagen in de Efteling door te brengen, kan het voordelig zijn om te overnachten in een van de Efteling accommodaties. Er zijn verschillende manieren om korting te krijgen op je Efteling verblijf:

 • Seizoensaanbiedingen: De Efteling biedt regelmatig seizoensaanbiedingen aan waarbij je korting kunt krijgen op je verblijf. Zo kun je bijvoorbeeld profiteren van een voorjaarsaanbieding of een herfstarrangement.
 • Combinatieaanbiedingen: Als je een combinatieaanbieding boekt, krijg je korting op zowel je verblijf als je toegangstickets. Zo kun je bijvoorbeeld een arrangement boeken waarbij je twee nachten verblijft en drie dagen toegang hebt tot het park.
 • Acties van Reisorganisaties: Reisorganisaties bieden regelmatig acties aan waarbij je korting kunt krijgen op je Efteling verblijf. Houd de websites van reisorganisaties in de gaten om te zien of er op dit moment een actie loopt.

Andere Efteling Acties

Naast kortingsacties op tickets en verblijf, zijn er nog andere manieren om geld te besparen op je Efteling dagje uit:

 • Gratis Parkeren: Als je met de auto naar de Efteling gaat, kun je gratis parkeren op het parkeerterrein van het park. Zo bespaar je al snel €10,- op je dagje uit.
 • Gratis Entree voor Jarigen: Als je jarig bent, kun je gratis naar de Efteling. Je moet wel je legitimatiebewijs meenemen om te bewijzen dat je echt jarig bent.
 • Gratis Entree voor Kinderen onder de 4 jaar: Kinderen onder de 4 jaar mogen gratis naar de Efteling. Zo bespaar je al snel €40,- op een dagje uit met het gezin.
 • Gratis Shows en Entertainment: Naast de attracties biedt de Efteling ook verschillende shows en entertainment aan. Deze zijn gratis te bezoeken en bieden een leuke afwisseling op de attracties.

Conclusie

Een dagje uit naar de Efteling kan behoorlijk prijzig zijn, maar gelukkig zijn er verschillende Efteling acties beschikbaar waarmee je geld kunt besparen op je tickets en verblijf. Door gebruik te maken van kortingsacties, seizoensaanbiedingen en combinatieaanbiedingen kun je al snel tientallen euro’s besparen. Houd de websites van de Efteling, supermarkten en reisorganisaties in de gaten om te zien welke acties er op dit moment lopen. Zo kun je optimaal genieten van je dagje uit naar de Efteling zonder dat het je te veel geld kost.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling Amusement Park: Een Magische Beleving voor Jong en Oud.

Plaats een reactie