Efteling actie AH 2020 verlengd

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekt het park miljoenen bezoekers uit binnen- en buitenland. Om het park toegankelijk te maken voor een breder publiek, organiseert de Efteling regelmatig acties in samenwerking met verschillende partners. Een van de meest populaire acties is de Efteling actie AH 2020 verlengd.

Efteling actie ah 2020 verlengd

Wat is de Efteling actie AH 2020 verlengd?

De Efteling actie AH 2020 verlengd is een actie die wordt georganiseerd in samenwerking met Albert Heijn. Tijdens deze actie kunnen klanten van Albert Heijn sparen voor korting op een dagje Efteling. Bij elke €10 aan boodschappen ontvangen klanten een Efteling-zegel. Bij inlevering van vier zegels ontvangen klanten €10 korting op een Efteling-ticket. De actie is inmiddels verlengd tot en met 31 januari 2021.

Hoe werkt de Efteling actie AH 2020 verlengd?

Om deel te nemen aan de Efteling actie AH 2020 verlengd, moeten klanten van Albert Heijn eerst een spaarkaart ophalen in de winkel. Vervolgens ontvangen klanten bij elke €10 aan boodschappen een Efteling-zegel. Deze zegels kunnen worden geplakt op de spaarkaart. Bij inlevering van vier zegels ontvangen klanten €10 korting op een Efteling-ticket. De korting kan worden verzilverd via de website van Albert Heijn of aan de kassa van de Efteling.

Wat zijn de voorwaarden van de Efteling actie AH 2020 verlengd?

De Efteling actie AH 2020 verlengd is onderhevig aan een aantal voorwaarden. Zo is de actie alleen geldig op reguliere tickets en niet op speciale evenementen zoals de Winter Efteling. Daarnaast is de korting niet geldig in combinatie met andere kortingsacties of aanbiedingen. Ook is de korting niet inwisselbaar voor contant geld en kan deze niet worden gebruikt voor de aankoop van souvenirs of horeca-artikelen in het park.

Waarom is de Efteling actie AH 2020 verlengd?

De Efteling actie AH 2020 verlengd is een populaire actie onder klanten van Albert Heijn. De actie is bedoeld om het park toegankelijk te maken voor een breder publiek. Door de korting op een dagje Efteling kunnen meer mensen genieten van de attracties en shows in het park. Daarnaast is de actie ook een manier om klanten van Albert Heijn te belonen voor hun loyaliteit.

Wat zijn de voordelen van de Efteling actie AH 2020 verlengd?

De Efteling actie AH 2020 verlengd heeft verschillende voordelen. Ten eerste kunnen klanten van Albert Heijn profiteren van korting op een dagje Efteling. Hierdoor wordt een bezoek aan het park betaalbaarder en toegankelijker voor een breder publiek. Daarnaast is de actie ook een manier om klanten van Albert Heijn te belonen voor hun loyaliteit. Door het sparen van zegels kunnen klanten korting krijgen op een leuk dagje uit.

Conclusie

De Efteling actie AH 2020 verlengd is een populaire actie onder klanten van Albert Heijn. Door het sparen van zegels kunnen klanten korting krijgen op een dagje Efteling. De actie is bedoeld om het park toegankelijk te maken voor een breder publiek en om klanten van Albert Heijn te belonen voor hun loyaliteit. De actie is inmiddels verlengd tot en met 31 januari 2021, dus er is nog voldoende tijd om te sparen voor korting op een dagje Efteling.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Anwb Efteling Korting: Bespaar Geld op je Dagje Uit.

Plaats een reactie