Efteling Accessoires: Maak je Efteling-ervaring compleet

Als je aan de Efteling denkt, denk je waarschijnlijk aan de prachtige attracties, de sprookjesachtige omgeving en de gezellige sfeer. Maar wist je dat je je Efteling-ervaring nog completer kunt maken met de juiste accessoires? In dit artikel bespreken we de leukste Efteling accessoires die je kunt vinden.

Efteling accessoires

1. Efteling Souvenirs

Als je de Efteling bezoekt, wil je natuurlijk een aandenken hebben aan deze bijzondere dag. Gelukkig zijn er tal van souvenirs te vinden in de verschillende winkels in het park. Denk bijvoorbeeld aan een sleutelhanger met je favoriete Efteling-figuur, een mok met het Efteling-logo of een knuffel van Jokie en Jet. Zo kun je ook thuis nog nagenieten van je dag in de Efteling.

2. Efteling Kleding

Wil je laten zien dat je een echte Efteling-fan bent? Dan is Efteling-kleding een goede optie. In de verschillende winkels in het park kun je terecht voor T-shirts, truien en jassen met het Efteling-logo of afbeeldingen van je favoriete attracties. Ook voor kinderen is er volop keuze, van schattige Jokie-jurkjes tot stoere Baron 1898-T-shirts.

3. Efteling Sieraden

Als je op zoek bent naar een subtielere manier om je liefde voor de Efteling te uiten, zijn Efteling-sieraden een goede optie. In de souvenirwinkels vind je bijvoorbeeld mooie bedelarmbanden met Efteling-figuurtjes, maar ook oorbellen en kettingen met het Efteling-logo. Zo kun je je Efteling-ervaring altijd bij je dragen.

4. Efteling Verkleedkleding

Wil je je helemaal onderdompelen in de sprookjesachtige wereld van de Efteling? Dan is verkleedkleding een goede optie. In de verschillende winkels in het park kun je terecht voor kostuums van bijvoorbeeld Roodkapje, Assepoester en Sneeuwwitje. Ook voor volwassenen zijn er volop mogelijkheden, van een stoer Robin Hood-kostuum tot een schattig Tinkelbel-pakje.

5. Efteling Knuffels

Als je kinderen hebt, is de kans groot dat ze dol zijn op knuffels. Gelukkig zijn er in de Efteling volop knuffels te vinden van de verschillende Efteling-figuurtjes. Van Jokie en Jet tot Langnek en Pardoes: er is voor ieder wat wils. Zo kunnen je kinderen ook thuis nog spelen met hun favoriete Efteling-vriendjes.

6. Efteling Boeken

Ben je op zoek naar wat meer achtergrondinformatie over de Efteling? Dan zijn de verschillende Efteling-boeken een goede optie. Zo zijn er bijvoorbeeld boeken over de geschiedenis van het park, maar ook over de verschillende attracties en sprookjes. Ook voor kinderen zijn er volop boeken te vinden, van voorleesboeken tot doeboeken.

7. Efteling Muziek

Als je de Efteling bezoekt, hoor je overal muziek. Van de vrolijke deuntjes in Carnaval Festival tot de spannende soundtrack van Baron 1898: de muziek draagt bij aan de sfeer in het park. Wil je ook thuis nog genieten van deze muziek? Dan zijn er verschillende CD’s en downloads verkrijgbaar met de muziek van de Efteling-attracties.

8. Efteling Decoratie

Wil je je huis omtoveren tot een sprookjesachtige Efteling-wereld? Dan zijn er volop mogelijkheden op het gebied van Efteling-decoratie. Zo zijn er bijvoorbeeld posters en schilderijen van de verschillende attracties en sprookjes, maar ook beeldjes van Efteling-figuurtjes en zelfs behang met een Efteling-thema. Zo kun je ook thuis nog genieten van de magie van de Efteling.

Conclusie

Of je nu op zoek bent naar een aandenken aan je dag in de Efteling, je liefde voor het park wilt uiten of je huis wilt omtoveren tot een sprookjesachtige wereld: met de juiste Efteling accessoires is het allemaal mogelijk. Van souvenirs en kleding tot sieraden en decoratie: er is voor ieder wat wils. Dus waar wacht je nog op? Maak je Efteling-ervaring compleet met de leukste Efteling accessoires.Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Bijbaantje Efteling: Werken in het sprookjesachtige pretpark.

Plaats een reactie