Efteling Abonnement: Onbeperkt Genieten van de Magie

De Efteling is een van de meest populaire attractieparken in Nederland en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Het park staat bekend om zijn sprookjesachtige sfeer, spannende attracties en betoverende shows. Voor de echte fans is er het Efteling Abonnement, waarmee je onbeperkt toegang hebt tot het park en vele andere voordelen geniet. In dit artikel lees je alles over het Efteling Abonnement en waarom het de moeite waard is om er een aan te schaffen.

Efteling abonnement

Wat is het Efteling Abonnement?

Het Efteling Abonnement is een jaarlijks abonnement waarmee je onbeperkt toegang hebt tot de Efteling. Je kunt het park zo vaak bezoeken als je wilt, op alle dagen van het jaar (behalve tijdens speciale evenementen). Daarnaast biedt het abonnement nog vele andere voordelen, zoals korting op overnachtingen, gratis parkeren en exclusieve evenementen.

Wat zijn de voordelen van het Efteling Abonnement?

Met het Efteling Abonnement geniet je van vele voordelen, waaronder:

 • Onbeperkt toegang tot de Efteling
 • 10% korting op eten en drinken in het park
 • 10% korting op souvenirs in de winkels
 • 50% korting op de entreeprijs van andere attractieparken, zoals Plopsaland en Walibi
 • 50% korting op de entreeprijs van diverse dierentuinen, zoals Artis en Burgers’ Zoo
 • Gratis parkeren bij de Efteling
 • Exclusieve evenementen, zoals de Winter Efteling en de Zomeravonden
 • Korting op overnachtingen in het Efteling Hotel, het Efteling Bosrijk en het Efteling Loonsche Land

Met al deze voordelen haal je het maximale uit je bezoek aan de Efteling en kun je keer op keer genieten van de magie van het park.

Hoeveel kost het Efteling Abonnement?

De prijs van het Efteling Abonnement is afhankelijk van je leeftijd en of je een persoonlijk of gezinsabonnement wilt. Hieronder vind je de actuele prijzen voor 2021:

 • Volwassenen (vanaf 18 jaar): €199,-
 • Kinderen (4 t/m 17 jaar): €189,-
 • Gezinsabonnement (max. 2 volwassenen en 3 kinderen): €735,-

Als je al een abonnement hebt gehad, kun je gebruik maken van de verlengingskorting. Hiermee krijg je €10,- korting op de normale prijs. Daarnaast zijn er regelmatig acties en aanbiedingen waarmee je het abonnement nog voordeliger kunt aanschaffen.

Hoe koop je het Efteling Abonnement?

Je kunt het Efteling Abonnement online kopen via de website van de Efteling. Hier kun je ook alle informatie vinden over de verschillende abonnementen en de bijbehorende voordelen. Na het bestellen ontvang je een bevestigingsmail en kun je je abonnement ophalen bij de Efteling zelf. Je kunt er ook voor kiezen om het abonnement thuis te laten bezorgen, maar hier zijn wel extra kosten aan verbonden.

Is het Efteling Abonnement de moeite waard?

Als je regelmatig naar de Efteling gaat, is het Efteling Abonnement zeker de moeite waard. Je hebt onbeperkt toegang tot het park en geniet van vele andere voordelen. Bovendien is het abonnement al snel terugverdiend als je meerdere keren per jaar naar de Efteling gaat. Daarnaast is het abonnement ook handig als je spontaan een dagje naar de Efteling wilt gaan, zonder dat je je druk hoeft te maken over de kosten.

Als je maar één keer per jaar naar de Efteling gaat, is het abonnement waarschijnlijk minder interessant. In dat geval kun je beter een los kaartje kopen. Ook als je ver weg woont van de Efteling, kan het abonnement minder aantrekkelijk zijn vanwege de reiskosten.

Conclusie

Het Efteling Abonnement is een ideale manier om optimaal te genieten van de magie van de Efteling. Met het abonnement heb je onbeperkt toegang tot het park en geniet je van vele andere voordelen, zoals korting op eten en drinken, gratis parkeren en exclusieve evenementen. Als je regelmatig naar de Efteling gaat, is het abonnement zeker de moeite waard. Je haalt het er al snel uit en kunt keer op keer genieten van de betoverende sfeer van het park.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling openingstijden: alles wat je moet weten.

Plaats een reactie