Efteling Abonnement Voordelen

Ben jij een echte Efteling-fan en wil je het hele jaar door genieten van dit magische pretpark? Dan is een Efteling abonnement de perfecte oplossing voor jou! Naast onbeperkt toegang tot het park zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan een Efteling abonnement. In dit artikel zetten we alle voordelen voor je op een rijtje.

Efteling abonnement voordelen

Onbeperkt toegang tot de Efteling

Met een Efteling abonnement heb je het hele jaar door onbeperkt toegang tot het park. Je kunt dus zo vaak als je wilt genieten van alle attracties, shows en evenementen die de Efteling te bieden heeft. Of je nu in de zomer wilt genieten van de waterattracties of in de winter wilt schaatsen op de ijsbaan, met een Efteling abonnement kan het allemaal.

Korting op overnachtingen

Wil je een meerdaags bezoek aan de Efteling plannen? Dan is het goed om te weten dat je als abonnementhouder korting krijgt op overnachtingen in het Efteling Hotel, het Efteling Loonsche Land Hotel en het Efteling Bosrijk. Zo kun je nog langer genieten van de magie van de Efteling en hoef je niet ver te reizen om het park te bezoeken.

Korting op eten en drinken

Als abonnementhouder krijg je ook korting op eten en drinken in de restaurants en cafés van de Efteling. Zo kun je voordelig genieten van een lekkere maaltijd of een verfrissend drankje tijdens je bezoek aan het park. Daarnaast zijn er regelmatig speciale aanbiedingen en acties voor abonnementhouders, waarmee je nog meer kunt besparen op je uitgaven in de Efteling.

Gratis parkeren

Als abonnementhouder hoef je geen parkeerkosten te betalen bij de Efteling. Je kunt dus gratis parkeren op het parkeerterrein van het park en hoeft geen extra kosten te maken om je auto te parkeren. Dit kan aardig wat geld besparen, zeker als je regelmatig naar de Efteling gaat.

Speciale evenementen en activiteiten

Als abonnementhouder heb je ook toegang tot speciale evenementen en activiteiten in de Efteling. Zo kun je bijvoorbeeld deelnemen aan exclusieve rondleidingen, workshops en meet & greets met de Efteling-figuren. Daarnaast zijn er regelmatig speciale avonden voor abonnementhouders, waarbij het park langer geopend is en er extra entertainment is.

Korting op andere parken en attracties

Met een Efteling abonnement krijg je niet alleen korting op eten, drinken en overnachtingen in de Efteling, maar ook op andere parken en attracties. Zo kun je bijvoorbeeld voordelig naar andere pretparken, dierentuinen en musea in Nederland en België. Dit maakt een abonnement nog aantrekkelijker, omdat je zo nog meer kunt besparen op je uitjes.

Conclusie

Een Efteling abonnement biedt dus veel voordelen voor de echte Efteling-fan. Naast onbeperkt toegang tot het park kun je profiteren van korting op overnachtingen, eten en drinken, gratis parkeren en speciale evenementen en activiteiten. Daarnaast krijg je ook korting op andere parken en attracties, waardoor je nog meer kunt besparen op je uitjes. Wil jij ook profiteren van al deze voordelen? Schaf dan snel een Efteling abonnement aan en geniet het hele jaar door van de magie van de Efteling!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Pardoes Efteling: De Magische Wereld van Pardoes.

Plaats een reactie