Efteling Abonnement Voordeel

Als je een echte Efteling fan bent, dan is een Efteling abonnement een must-have. Met een abonnement kun je namelijk onbeperkt genieten van alle attracties, shows en evenementen in het park. Maar dat is niet het enige voordeel van een Efteling abonnement. In dit artikel zetten we alle voordelen voor je op een rijtje.

Efteling abonnement voordeel

Onbeperkt toegang tot de Efteling

Met een Efteling abonnement heb je onbeperkt toegang tot het park. Je kunt dus zo vaak als je wilt een dagje naar de Efteling gaan. Of je nu even snel een paar attracties wilt doen of de hele dag wilt rondlopen in het park, met een abonnement kan het allemaal.

Korting op overnachtingen

Als abonnementhouder krijg je korting op overnachtingen in het Efteling Hotel of het Efteling Bosrijk. Zo kun je nog langer genieten van de magie van de Efteling. Bovendien krijg je als abonnementhouder ook korting op overnachtingen bij partnerhotels in de buurt van het park.

Korting op eten en drinken

In de Efteling kun je op veel verschillende plekken eten en drinken kopen. Als abonnementhouder krijg je korting op al het eten en drinken in het park. Zo kun je voordelig genieten van een lekkere maaltijd of een verfrissend drankje tijdens je dagje uit.

Korting op souvenirs

In de souvenirwinkels van de Efteling kun je allerlei leuke souvenirs kopen, zoals knuffels, mokken en T-shirts. Als abonnementhouder krijg je korting op al deze souvenirs. Zo kun je een leuk aandenken aan je dagje uit kopen zonder te veel te betalen.

Gratis parkeren

Als abonnementhouder kun je gratis parkeren bij de Efteling. Zo hoef je geen extra kosten te maken voor het parkeren van je auto tijdens je dagje uit. Bovendien kun je zo dicht mogelijk bij de ingang parkeren, zodat je niet ver hoeft te lopen.

Exclusieve evenementen

Als abonnementhouder kun je ook deelnemen aan exclusieve evenementen in de Efteling. Zo kun je bijvoorbeeld deelnemen aan een speciale avondopenstelling of een meet & greet met je favoriete Efteling figuur. Deze evenementen zijn alleen toegankelijk voor abonnementhouders, dus je hebt altijd een unieke ervaring.

Flexibiliteit

Met een Efteling abonnement ben je heel flexibel. Je kunt namelijk op elk moment opzeggen of je abonnement pauzeren. Zo kun je bijvoorbeeld je abonnement pauzeren als je een tijdje niet naar de Efteling kunt gaan. Als je weer wilt gaan, kun je je abonnement weer activeren.

Conclusie

Een Efteling abonnement biedt dus veel voordelen. Je hebt onbeperkt toegang tot het park, krijgt korting op overnachtingen, eten en drinken en souvenirs, kunt gratis parkeren en deelnemen aan exclusieve evenementen. Bovendien ben je heel flexibel en kun je op elk moment opzeggen of pauzeren. Als je regelmatig naar de Efteling gaat, is een abonnement dus zeker de moeite waard.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Attracties Efteling: Een Wereld vol Wonderen.

Plaats een reactie