Efteling Abonnement Reserveren: Alles wat je moet weten

Als je een echte Efteling-fan bent, is een abonnement een geweldige manier om het park zo vaak te bezoeken als je wilt. Maar met de huidige situatie rondom COVID-19, is het reserveren van je bezoek aan de Efteling verplicht. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over het reserveren van je Efteling abonnement.

Efteling abonnement reserveren

Waarom moet je reserveren?

De Efteling heeft maatregelen genomen om de veiligheid van bezoekers en medewerkers te waarborgen. Een van deze maatregelen is het beperken van het aantal bezoekers dat tegelijkertijd in het park aanwezig is. Om dit te kunnen doen, is het reserveren van je bezoek verplicht gesteld. Zo kan de Efteling ervoor zorgen dat er niet te veel mensen tegelijkertijd in het park zijn en dat iedereen voldoende afstand kan houden.

Hoe reserveer je je bezoek?

Als abonnementhouder kun je je bezoek reserveren via de website van de Efteling. Dit doe je als volgt:

  1. Log in op de website van de Efteling met je abonnementsgegevens.
  2. Kies de datum waarop je het park wilt bezoeken.
  3. Selecteer het tijdvak waarin je het park wilt bezoeken. Dit tijdvak is verdeeld in blokken van 2,5 uur.
  4. Geef aan met hoeveel personen je komt.
  5. Bevestig je reservering.

Let op: je kunt maximaal één reservering per dag maken. Als je meerdere dagen achter elkaar wilt komen, moet je voor elke dag apart reserveren.

Wanneer kun je reserveren?

Als abonnementhouder kun je vanaf 7 dagen voor je bezoek reserveren. Dit geldt ook voor de zogenaamde ‘vrije dagen’, waarop je als abonnementhouder zonder reservering het park kunt bezoeken. Als je geen abonnement hebt, kun je vanaf 4 dagen voor je bezoek reserveren.

Wat als je niet kunt komen?

Als je onverhoopt toch niet kunt komen op de dag en het tijdvak waarvoor je hebt gereserveerd, kun je je reservering annuleren. Dit doe je als volgt:

  1. Log in op de website van de Efteling met je abonnementsgegevens.
  2. Ga naar ‘Mijn reserveringen’.
  3. Selecteer de reservering die je wilt annuleren.
  4. Klik op ‘Annuleren’.

Je kunt je reservering tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van het tijdvak annuleren. Als je te laat bent met annuleren of niet komt opdagen, wordt je reservering automatisch geannuleerd en kun je geen nieuwe reservering maken voor de komende 7 dagen.

Wat als het park gesloten is?

Als het park gesloten is op de dag waarvoor je hebt gereserveerd, wordt je reservering automatisch geannuleerd. Je kunt dan een nieuwe reservering maken voor een andere dag.

Conclusie

Het reserveren van je bezoek aan de Efteling is verplicht voor abonnementhouders en niet-abonnementhouders. Als abonnementhouder kun je vanaf 7 dagen voor je bezoek reserveren en kun je maximaal één reservering per dag maken. Als je niet kunt komen, kun je je reservering tot uiterlijk 24 uur van tevoren annuleren. Als het park gesloten is op de dag waarvoor je hebt gereserveerd, wordt je reservering automatisch geannuleerd.

Door je aan deze regels te houden, kunnen we allemaal veilig en verantwoord genieten van een dagje Efteling!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Carnaval Festival Efteling: Een kleurrijk feest voor jong en oud.

Plaats een reactie