Efteling abonnement prijs: alles wat je moet weten

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekt het park miljoenen bezoekers uit binnen- en buitenland. Voor de echte fans is een Efteling abonnement een goede optie. Maar wat kost zo’n abonnement eigenlijk? In dit artikel lees je alles over de Efteling abonnement prijs en wat je daarvoor krijgt.

Efteling abonnement prijs

Wat is een Efteling abonnement?

Een Efteling abonnement is een jaarabonnement waarmee je onbeperkt toegang hebt tot het park. Je kunt dus zo vaak als je wilt naar de Efteling gaan, zonder dat je steeds opnieuw een kaartje hoeft te kopen. Daarnaast krijg je als abonnementhouder nog een aantal extra voordelen, zoals korting op eten en drinken in het park en bij de souvenirwinkels.

Wat zijn de kosten van een Efteling abonnement?

De Efteling abonnement prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Zo zijn er verschillende soorten abonnementen, die allemaal hun eigen prijs hebben. Daarnaast is de prijs ook afhankelijk van de leeftijd van de abonnementhouder. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende abonnementen en de bijbehorende prijzen:

  • Abonnement voor volwassenen (vanaf 18 jaar): € 199,-
  • Abonnement voor kinderen (4 t/m 17 jaar): € 179,-
  • Abonnement voor 60-plussers: € 179,-
  • Abonnement voor mensen met een beperking: € 99,-

Daarnaast is er ook nog een gezinsabonnement beschikbaar. Hiermee kunnen twee volwassenen en twee kinderen onbeperkt naar de Efteling voor € 696,- per jaar.

Wat zijn de voordelen van een Efteling abonnement?

Naast onbeperkt toegang tot het park zijn er nog een aantal andere voordelen verbonden aan een Efteling abonnement. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste voordelen:

  • Korting op eten en drinken in het park
  • Korting op souvenirs in de souvenirwinkels
  • Gratis parkeren bij de Efteling
  • 10% korting op overnachtingen in het Efteling Hotel of het Efteling Bosrijk
  • Gratis toegang tot het Efteling Museum
  • Gratis toegang tot het Sprookjesbos in de wintermaanden

Daarnaast krijgen abonnementhouders ook nog regelmatig exclusieve aanbiedingen en kortingen, zoals bijvoorbeeld korting op de Winter Efteling of speciale avonden voor abonnementhouders.

Is een Efteling abonnement de moeite waard?

Of een Efteling abonnement de moeite waard is, hangt natuurlijk af van hoe vaak je van plan bent om naar het park te gaan. Als je regelmatig naar de Efteling gaat, kan een abonnement zeker de moeite waard zijn. Je bespaart namelijk flink op de kosten van losse kaartjes en je profiteert van de extra voordelen die bij het abonnement horen.

Daarnaast is het ook gewoon erg leuk om onbeperkt naar de Efteling te kunnen gaan. Je kunt op je gemak alle attracties uitproberen en genieten van de sfeer in het park. Bovendien is de Efteling een park dat elk seizoen weer anders is, dus je zult je nooit vervelen.

Conclusie

Een Efteling abonnement kan een goede optie zijn als je regelmatig naar het park gaat. De Efteling abonnement prijs is afhankelijk van het type abonnement en de leeftijd van de abonnementhouder. Daarnaast zijn er nog een aantal extra voordelen verbonden aan het abonnement, zoals korting op eten en drinken en gratis parkeren. Of een abonnement de moeite waard is, hangt af van je eigen situatie. Als je vaak naar de Efteling gaat, kan het zeker de moeite waard zijn.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Hotel Efteling: Een Magisch Verblijf in het Hart van de Efteling.

Plaats een reactie