Efteling abonnement korting: bespaar geld op je bezoek aan de Efteling

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekt het park miljoenen bezoekers van alle leeftijden. Een dagje uit naar de Efteling kan echter behoorlijk prijzig zijn, vooral als je met het hele gezin gaat. Gelukkig zijn er verschillende manieren om geld te besparen op je bezoek aan de Efteling, waaronder het afsluiten van een Efteling abonnement met korting.

Efteling abonnement korting

Wat is een Efteling abonnement?

Een Efteling abonnement is een jaarabonnement waarmee je onbeperkt toegang hebt tot het park. Je kunt dus zo vaak als je wilt naar de Efteling gaan, zonder dat je steeds opnieuw een kaartje hoeft te kopen. Daarnaast biedt een Efteling abonnement nog meer voordelen, zoals korting op overnachtingen in het Efteling Hotel en het Efteling Bosrijk, korting op eten en drinken in het park en korting op souvenirs in de winkels van de Efteling.

Hoeveel kost een Efteling abonnement?

De prijs van een Efteling abonnement hangt af van verschillende factoren, zoals je leeftijd en het type abonnement dat je kiest. Er zijn verschillende soorten Efteling abonnementen beschikbaar, waaronder:

 • Standaard abonnement: dit abonnement kost € 199,- per jaar en geeft onbeperkt toegang tot de Efteling.
 • Standaard abonnement met parkeren: dit abonnement kost € 259,- per jaar en geeft onbeperkt toegang tot de Efteling en gratis parkeren op de parkeerplaats van het park.
 • Standaard abonnement met parkeren en extra voordelen: dit abonnement kost € 329,- per jaar en geeft onbeperkt toegang tot de Efteling, gratis parkeren op de parkeerplaats van het park en extra voordelen zoals korting op overnachtingen en souvenirs.
 • Abonnement voor kinderen: dit abonnement kost € 85,- per jaar en geeft kinderen van 4 t/m 11 jaar onbeperkt toegang tot de Efteling.

Als je regelmatig naar de Efteling gaat, kan een abonnement dus een voordelige optie zijn. Zeker als je ook gebruikmaakt van de extra voordelen die het abonnement biedt.

Hoe krijg je korting op een Efteling abonnement?

Er zijn verschillende manieren om korting te krijgen op een Efteling abonnement. Hieronder hebben we de belangrijkste manieren voor je op een rijtje gezet:

 • Early bird korting: als je vóór 1 februari een Efteling abonnement afsluit, krijg je € 5,- korting op het abonnement.
 • Gezinsabonnement: als je met het hele gezin een Efteling abonnement afsluit, krijg je korting op de abonnementen. Hoe meer abonnementen je afsluit, hoe hoger de korting.
 • Verlengingskorting: als je je Efteling abonnement verlengt, krijg je korting op het nieuwe abonnement. Hoe langer je al abonnee bent, hoe hoger de korting.
 • Korting via een partner: soms bieden partners van de Efteling korting op abonnementen. Dit kan bijvoorbeeld een bank zijn of een tijdschrift.

Let op: de korting die je krijgt op een Efteling abonnement kan per jaar verschillen. Het is daarom altijd verstandig om de website van de Efteling in de gaten te houden voor actuele kortingen en aanbiedingen.

Andere manieren om geld te besparen op je bezoek aan de Efteling

Naast het afsluiten van een Efteling abonnement met korting zijn er nog andere manieren om geld te besparen op je bezoek aan de Efteling. Hieronder hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet:

 • Koop je tickets online: als je je tickets voor de Efteling online koopt, krijg je korting op de reguliere prijs. Bovendien hoef je niet in de rij te staan bij de kassa.
 • Kom op een rustige dag: op rustige dagen zijn de wachtrijen bij de attracties korter en kun je meer attracties doen in dezelfde tijd. Bovendien zijn de tickets op rustige dagen vaak goedkoper dan op drukke dagen.
 • Neem je eigen eten en drinken mee: in de Efteling mag je je eigen eten en drinken meenemen. Dit kan behoorlijk wat geld besparen, vooral als je met het hele gezin gaat.
 • Overweeg een overnachting: als je een overnachting boekt in het Efteling Hotel of het Efteling Bosrijk, krijg je korting op je tickets voor de Efteling. Bovendien kun je dan twee dagen achter elkaar naar het park, waardoor je meer tijd hebt om alle attracties te doen.

Met deze tips kun je flink besparen op je bezoek aan de Efteling. Zo wordt een dagje uit naar dit populaire attractiepark een stuk betaalbaarder.

Conclusie

Een bezoek aan de Efteling kan behoorlijk prijzig zijn, zeker als je met het hele gezin gaat. Gelukkig zijn er verschillende manieren om geld te besparen op je bezoek aan de Efteling, waaronder het afsluiten van een Efteling abonnement met korting. Door gebruik te maken van de verschillende kortingen en aanbiedingen kun je flink besparen op de kosten van je abonnement. Daarnaast zijn er nog andere manieren om geld te besparen, zoals het kopen van tickets online en het meenemen van je eigen eten en drinken. Met deze tips wordt een dagje uit naar de Efteling een stuk betaalbaarder.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling pins kopen: een must-have voor de echte Efteling fan.

Plaats een reactie