Efteling Abonnement: Een jaar lang genieten van de magie

De Efteling is een van de meest populaire attractieparken van Nederland. Het park staat bekend om zijn sprookjesachtige sfeer, spannende attracties en prachtige shows. Voor veel mensen is een dagje Efteling een hoogtepunt van het jaar. Maar wat als je nog vaker van de magie wilt genieten? Dan is een Efteling Abonnement de perfecte oplossing!

Efteling abbo

Wat is een Efteling Abonnement?

Een Efteling Abonnement is een jaarabonnement waarmee je onbeperkt toegang hebt tot het park. Je kunt dus zo vaak als je wilt naar de Efteling gaan, zonder dat je steeds opnieuw entree hoeft te betalen. Daarnaast biedt het abonnement nog veel meer voordelen, zoals korting op eten en drinken in het park, gratis parkeren en exclusieve evenementen.

Wat zijn de voordelen van een Efteling Abonnement?

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan een Efteling Abonnement. Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje gezet:

 • Onbeperkt toegang tot de Efteling
 • 10% korting op eten en drinken in het park
 • Gratis parkeren bij de Efteling
 • Exclusieve evenementen, zoals de Winter Efteling en de Zomeravonden
 • 10% korting op souvenirs in de Efteling-winkels
 • Gratis toegang tot het Efteling Museum
 • Gratis toegang tot het Sprookjesbos
 • Gratis toegang tot het Efteling Theater (op vertoon van je abonnement)

Met een Efteling Abonnement haal je dus het maximale uit je bezoek aan de Efteling. Je kunt zo vaak als je wilt naar het park gaan en profiteren van allerlei extra’s. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over de kosten, want je hebt de entree al betaald.

Hoeveel kost een Efteling Abonnement?

De prijs van een Efteling Abonnement hangt af van verschillende factoren, zoals je leeftijd en de periode waarin je het abonnement afsluit. Hieronder vind je een overzicht van de prijzen voor 2021:

 • Volwassenen (vanaf 18 jaar): € 199,-
 • Kinderen (4 t/m 17 jaar): € 189,-
 • 65+: € 189,-
 • Gehandicapten: € 99,-

Als je het abonnement in de winterperiode afsluit, krijg je korting op de prijs. Bovendien kun je het abonnement ook in termijnen betalen, zodat je niet in één keer het volledige bedrag hoeft te betalen.

Hoe sluit je een Efteling Abonnement af?

Je kunt een Efteling Abonnement op verschillende manieren afsluiten. De makkelijkste manier is om het abonnement online te bestellen via de website van de Efteling. Je kunt dan direct je gegevens invullen en betalen via iDeal. Als je het abonnement liever persoonlijk afsluit, kun je ook naar de Efteling gaan en daar bij de kassa een abonnement aanvragen.

Als je het abonnement online afsluit, kun je ervoor kiezen om het abonnement thuisgestuurd te krijgen of om het op te halen bij de Efteling. Als je het abonnement bij de kassa afsluit, krijg je het abonnement direct mee.

Is een Efteling Abonnement de moeite waard?

Of een Efteling Abonnement de moeite waard is, hangt natuurlijk af van je persoonlijke situatie. Als je regelmatig naar de Efteling gaat en graag gebruikmaakt van de extra voordelen, kan een abonnement zeker de moeite waard zijn. Je bespaart namelijk flink op de kosten van losse entreekaartjes en profiteert van allerlei extra’s.

Als je maar één keer per jaar naar de Efteling gaat, is een abonnement waarschijnlijk minder interessant. In dat geval kun je beter losse entreekaartjes kopen.

Conclusie

Een Efteling Abonnement is een ideale oplossing voor mensen die regelmatig naar de Efteling gaan. Met een abonnement heb je onbeperkt toegang tot het park en profiteer je van allerlei extra’s, zoals korting op eten en drinken en gratis parkeren. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over de kosten, want je hebt de entree al betaald. Of een Efteling Abonnement de moeite waard is, hangt af van je persoonlijke situatie. Als je regelmatig naar de Efteling gaat en graag gebruikmaakt van de extra voordelen, is een abonnement zeker de moeite waard.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling Aardappel op Stokje: Een Heerlijke Traktatie in het Pretpark.

Plaats een reactie