Efteling abbo kosten

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekt het park miljoenen bezoekers uit binnen- en buitenland. Voor de echte fans is er de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten. Maar wat zijn de kosten van een Efteling abonnement?

Efteling abbo kosten

Soorten abonnementen

Er zijn verschillende soorten abonnementen die je kunt afsluiten bij de Efteling. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden:

  • Standaard abonnement
  • Abonnement met parkeren
  • Abonnement met parkeren en onbeperkt toegang tot andere parken
  • Abonnement met parkeren en onbeperkt toegang tot andere parken en waterparken

De kosten van de abonnementen verschillen per type abonnement. Hieronder een overzicht van de kosten per abonnement:

  • Standaard abonnement: € 199,- per jaar
  • Abonnement met parkeren: € 259,- per jaar
  • Abonnement met parkeren en onbeperkt toegang tot andere parken: € 299,- per jaar
  • Abonnement met parkeren en onbeperkt toegang tot andere parken en waterparken: € 329,- per jaar

Als je een abonnement afsluit, kun je het hele jaar door onbeperkt naar de Efteling. Daarnaast krijg je korting op overnachtingen in het Efteling Hotel en het Efteling Bosrijk. Ook krijg je korting op eten en drinken in het park en in de souvenirwinkels.

Is een abonnement de moeite waard?

Of een abonnement de moeite waard is, hangt af van hoe vaak je naar de Efteling gaat. Als je regelmatig het park bezoekt, kan een abonnement voordeliger zijn dan losse kaartjes kopen. Daarnaast krijg je met een abonnement korting op overnachtingen en eten en drinken in het park.

Als je alleen af en toe naar de Efteling gaat, is een abonnement waarschijnlijk niet de moeite waard. In dat geval kun je beter losse kaartjes kopen.

Conclusie

Als je een echte fan bent van de Efteling en regelmatig het park bezoekt, kan een abonnement voordeliger zijn dan losse kaartjes kopen. De kosten van een abonnement verschillen per type abonnement. Het is dus belangrijk om goed te kijken welk abonnement het beste bij jou past.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling Memory: Een magisch spel voor jong en oud.

Plaats een reactie