Discount Efteling Tickets: Bespaar op je Dagje Uit

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekken duizenden mensen naar Kaatsheuvel om te genieten van de vele attracties, shows en sprookjes die het park te bieden heeft. Helaas kan een dagje Efteling behoorlijk prijzig zijn, vooral als je met het hele gezin gaat. Gelukkig zijn er verschillende manieren om korting te krijgen op je Efteling tickets. In dit artikel lees je alles over discount Efteling tickets en hoe je kunt besparen op je dagje uit.

Discount efteling tickets

1. Koop je tickets online

Als je je Efteling tickets online koopt, krijg je vaak korting op de reguliere prijs. Bovendien hoef je niet in de rij te staan bij de kassa, wat je tijd en moeite bespaart. Je kunt je tickets eenvoudig bestellen via de website van de Efteling of via een van de vele ticketverkoopwebsites. Let wel op dat sommige websites extra kosten in rekening brengen voor het bestellen van tickets.

2. Maak gebruik van kortingsacties

De Efteling heeft regelmatig kortingsacties, waarbij je bijvoorbeeld korting krijgt op je tickets als je ze op een bepaalde dag bestelt of als je een speciale kortingscode gebruikt. Houd de website van de Efteling en social media kanalen goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste kortingsacties. Ook kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief van de Efteling, zodat je als eerste op de hoogte bent van nieuwe kortingsacties.

3. Maak gebruik van combinatietickets

Als je van plan bent om meerdere attracties te bezoeken, kun je vaak geld besparen door een combinatieticket te kopen. Zo kun je bijvoorbeeld een ticket kopen voor de Efteling en het naastgelegen vakantiepark Bosrijk, of voor de Efteling en het nabijgelegen safaripark Beekse Bergen. Op deze manier bespaar je niet alleen geld, maar kun je ook nog eens genieten van meerdere attracties in de omgeving.

4. Maak gebruik van groepskorting

Als je met een groep van minimaal 20 personen naar de Efteling gaat, kun je gebruik maken van groepskorting. Je krijgt dan korting op de reguliere ticketprijs en kunt bovendien gebruik maken van speciale groepsarrangementen, zoals een lunch of diner in een van de restaurants van de Efteling. Ook kun je als groep gebruik maken van speciale ingangen, zodat je niet in de rij hoeft te staan bij de kassa.

5. Maak gebruik van abonnementen

Als je regelmatig naar de Efteling gaat, kan het voordelig zijn om een abonnement te nemen. Met een abonnement kun je onbeperkt naar de Efteling en krijg je bovendien korting op andere attractieparken en dierentuinen in Nederland en Belgiƫ. Ook kun je als abonnementhouder gebruik maken van speciale ingangen en krijg je korting op eten en drinken in het park.

Conclusie

Een dagje Efteling hoeft niet duur te zijn, als je maar weet waar je moet zoeken naar korting. Door je tickets online te kopen, gebruik te maken van kortingsacties, combinatietickets en groepskorting, kun je flink besparen op je dagje uit. Ook kan het voordelig zijn om een abonnement te nemen als je regelmatig naar de Efteling gaat. Zo kun je onbeperkt genieten van alle attracties en sprookjes in het park, zonder dat het je een fortuin kost.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Wallpaper Efteling: Haal de Magie van de Efteling in Huis.

Plaats een reactie