De Efteling overnachten

De Efteling is een van de meest populaire attractieparken in Nederland en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Het park biedt niet alleen een scala aan attracties en shows, maar ook de mogelijkheid om te overnachten. Overnachten in de Efteling is een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten. In dit artikel lees je alles over de verschillende overnachtingsmogelijkheden in de Efteling.

De efteling overnachten

Overnachten in het Efteling Hotel

Het Efteling Hotel is de meest luxe overnachtingsmogelijkheid in de Efteling. Het hotel heeft 122 kamers, variërend van standaardkamers tot themasuites. De themasuites zijn ingericht in de stijl van verschillende sprookjes, zoals Doornroosje, Sneeuwwitje en Assepoester. De kamers zijn voorzien van alle moderne gemakken, zoals airconditioning, een minibar en gratis wifi.

Naast de kamers biedt het Efteling Hotel ook verschillende faciliteiten, zoals een restaurant, bar, zwembad en sauna. Het hotel heeft ook een eigen ingang naar het park, zodat je niet in de rij hoeft te staan bij de hoofdingang. Het ontbijt is inbegrepen bij de kamerprijs en wordt geserveerd in het restaurant.

Overnachten in het Efteling Loonsche Land Hotel

Het Efteling Loonsche Land Hotel is een nieuw hotel dat in 2017 is geopend. Het hotel ligt net buiten het park, in een bosrijke omgeving. Het hotel heeft 75 kamers, variërend van standaardkamers tot familiekamers en themakamers. De themakamers zijn ingericht in de stijl van de natuur en hebben een prachtig uitzicht op het omliggende landschap.

Het Efteling Loonsche Land Hotel heeft ook verschillende faciliteiten, zoals een restaurant, bar, zwembad en sauna. Het hotel heeft ook een eigen ingang naar het park, zodat je niet in de rij hoeft te staan bij de hoofdingang. Het ontbijt is inbegrepen bij de kamerprijs en wordt geserveerd in het restaurant.

Overnachten in een Efteling Bosrijk huisje

Efteling Bosrijk is een vakantiepark dat grenst aan de Efteling. Het park heeft verschillende accommodaties, waaronder huisjes, appartementen en groepsaccommodaties. De huisjes zijn geschikt voor 4 tot 12 personen en zijn voorzien van alle moderne gemakken, zoals een keuken, badkamer en televisie.

Efteling Bosrijk heeft ook verschillende faciliteiten, zoals een restaurant, bar, zwembad en speeltuin. Het park heeft ook een eigen ingang naar het park, zodat je niet in de rij hoeft te staan bij de hoofdingang. Het ontbijt is niet inbegrepen bij de huurprijs, maar kan wel bijgeboekt worden.

Overnachten in een Efteling camping

De Efteling heeft ook een eigen camping, genaamd de Efteling Bosrijk Camping. De camping heeft verschillende kampeerplaatsen, variërend van standaardplaatsen tot comfortplaatsen en camperplaatsen. De kampeerplaatsen zijn voorzien van elektriciteit en water.

De Efteling Bosrijk Camping heeft ook verschillende faciliteiten, zoals een restaurant, bar, zwembad en speeltuin. De camping heeft ook een eigen ingang naar het park, zodat je niet in de rij hoeft te staan bij de hoofdingang. Het ontbijt is niet inbegrepen bij de huurprijs, maar kan wel bijgeboekt worden.

Conclusie

Overnachten in de Efteling is een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten. Of je nu kiest voor het Efteling Hotel, het Efteling Loonsche Land Hotel, een Efteling Bosrijk huisje of de Efteling Bosrijk Camping, je zult genieten van alle faciliteiten en het gemak van een eigen ingang naar het park. Het ontbijt is inbegrepen bij het Efteling Hotel en het Efteling Loonsche Land Hotel, maar niet bij de Efteling Bosrijk huisjes en de Efteling Bosrijk Camping. Vergeet niet om tijdig te reserveren, vooral tijdens de drukke zomermaanden.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Bed en Breakfast Efteling: Een Unieke Ervaring.

Plaats een reactie