Campings in de buurt van de Efteling

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Veel mensen kiezen ervoor om meerdere dagen in de buurt van het park te verblijven, zodat ze optimaal kunnen genieten van alle attracties en shows. Een goede optie hiervoor is het boeken van een camping in de buurt van de Efteling. In dit artikel bespreken we de verschillende campings die zich in de omgeving van het park bevinden.

Campings in de buurt van de efteling

Camping de Efteling

De meest voor de hand liggende optie is natuurlijk Camping de Efteling zelf. Deze camping ligt op slechts 10 minuten loopafstand van het attractiepark en biedt verschillende kampeermogelijkheden. Zo zijn er standplaatsen voor tenten, caravans en campers, maar ook luxe accommodaties zoals bungalows en chalets. Op de camping zijn verschillende faciliteiten aanwezig, zoals een zwembad, speeltuin en restaurant. Daarnaast is er een pendelbus die je van en naar het park brengt.

Camping Bosrijk

Een andere optie is Camping Bosrijk, dat onderdeel uitmaakt van het Efteling Resort. Deze camping ligt op loopafstand van het attractiepark en biedt verschillende kampeermogelijkheden. Zo zijn er standplaatsen voor tenten, caravans en campers, maar ook luxe accommodaties zoals bungalows en lodges. Op de camping zijn verschillende faciliteiten aanwezig, zoals een zwembad, speeltuin en restaurant. Daarnaast is er een pendelbus die je van en naar het park brengt.

Camping ’t Haasje

Camping ’t Haasje ligt op ongeveer 15 minuten rijden van de Efteling en biedt verschillende kampeermogelijkheden. Zo zijn er standplaatsen voor tenten, caravans en campers, maar ook luxe accommodaties zoals chalets en stacaravans. Op de camping zijn verschillende faciliteiten aanwezig, zoals een zwembad, speeltuin en restaurant. Daarnaast is er een bushalte voor de deur, waarvandaan je met het openbaar vervoer naar het attractiepark kunt reizen.

Camping Droomgaard

Camping Droomgaard ligt op ongeveer 20 minuten rijden van de Efteling en biedt verschillende kampeermogelijkheden. Zo zijn er standplaatsen voor tenten, caravans en campers, maar ook luxe accommodaties zoals bungalows en chalets. Op de camping zijn verschillende faciliteiten aanwezig, zoals een zwembad, speeltuin en restaurant. Daarnaast is er een bushalte voor de deur, waarvandaan je met het openbaar vervoer naar het attractiepark kunt reizen.

Camping ’t Witven

Camping ’t Witven ligt op ongeveer 30 minuten rijden van de Efteling en biedt verschillende kampeermogelijkheden. Zo zijn er standplaatsen voor tenten, caravans en campers, maar ook luxe accommodaties zoals chalets en stacaravans. Op de camping zijn verschillende faciliteiten aanwezig, zoals een zwembad, speeltuin en restaurant. Daarnaast is er een bushalte op loopafstand, waarvandaan je met het openbaar vervoer naar het attractiepark kunt reizen.

Camping Klein Oisterwijk

Camping Klein Oisterwijk ligt op ongeveer 30 minuten rijden van de Efteling en biedt verschillende kampeermogelijkheden. Zo zijn er standplaatsen voor tenten, caravans en campers, maar ook luxe accommodaties zoals chalets en stacaravans. Op de camping zijn verschillende faciliteiten aanwezig, zoals een zwembad, speeltuin en restaurant. Daarnaast is er een bushalte op loopafstand, waarvandaan je met het openbaar vervoer naar het attractiepark kunt reizen.

Conclusie

Er zijn verschillende campings in de buurt van de Efteling waar je kunt verblijven tijdens je bezoek aan het attractiepark. Of je nu op zoek bent naar een basic kampeerplek of juist een luxe accommodatie, er is voor ieder wat wils. Het is aan te raden om tijdig te reserveren, vooral in het hoogseizoen kan het erg druk zijn. Zo ben je verzekerd van een plekje op een van de campings in de buurt van de Efteling en kun je optimaal genieten van je verblijf.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling openingstijden zomer.

Plaats een reactie