Blond Amsterdam Efteling: Een Magische Samenwerking

Blond Amsterdam en de Efteling zijn twee Nederlandse iconen die samen een magische samenwerking zijn aangegaan. Het resultaat is een prachtige collectie van servies, mokken, schalen en andere items met de bekende Blond Amsterdam stijl en de sprookjesachtige sfeer van de Efteling. Deze collectie is een must-have voor elke fan van beide merken en een geweldig cadeau voor jong en oud.

Blond amsterdam efteling

De Geschiedenis van Blond Amsterdam

Blond Amsterdam is opgericht in 2001 door twee vriendinnen, Femque van Geffen en Janneke Dröge. Ze begonnen met het maken van handbeschilderde serviezen en al snel groeide hun bedrijf uit tot een succesvolle onderneming. Hun kenmerkende stijl is kleurrijk, vrolijk en met een knipoog naar de Nederlandse cultuur. Blond Amsterdam heeft inmiddels een breed assortiment aan producten, van servies tot stationery en van kleding tot tassen.

De Efteling: Een Wereld vol Wonderen

De Efteling is het grootste attractiepark van Nederland en een van de oudste van Europa. Het park opende zijn deuren in 1952 en is sindsdien uitgegroeid tot een wereld vol wonderen. Het park heeft verschillende themagebieden, zoals het Sprookjesbos, Ruigrijk en Anderrijk. De Efteling staat bekend om zijn sprookjesachtige sfeer, prachtige attracties en gastvrijheid. Het park is een populaire bestemming voor gezinnen, maar ook voor volwassenen is er genoeg te beleven.

De Samenwerking tussen Blond Amsterdam en de Efteling

In 2018 kondigden Blond Amsterdam en de Efteling hun samenwerking aan. Het idee was om de kenmerkende stijl van Blond Amsterdam te combineren met de sprookjesachtige sfeer van de Efteling. Het resultaat is een prachtige collectie van servies, mokken, schalen en andere items met afbeeldingen van bekende Efteling-figuren, zoals Roodkapje, Hans en Grietje en de Sprookjesboom. De kleuren zijn vrolijk en fel, zoals we gewend zijn van Blond Amsterdam, en de afbeeldingen zijn gedetailleerd en herkenbaar.

De collectie is een groot succes gebleken en wordt verkocht in de Efteling-winkels en online, maar ook in de winkels van Blond Amsterdam en andere retailers. De items zijn populair als cadeau, maar ook als verzamelobject. De samenwerking tussen Blond Amsterdam en de Efteling is een perfecte match en laat zien dat twee Nederlandse iconen elkaar kunnen versterken.

De Collectie

De collectie van Blond Amsterdam en de Efteling bestaat uit verschillende items, van servies tot stationery en van tassen tot sleutelhangers. Hieronder een overzicht van de populairste items:

  • Mokken: De mokken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en afbeeldingen. Zo zijn er mokken met Roodkapje, Hans en Grietje, de Sprookjesboom en het Efteling-logo. De mokken zijn vaatwasserbestendig en hebben een inhoud van 0,35 liter.
  • Schalen: De schalen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en afbeeldingen. Zo zijn er schalen met de Sprookjesboom, het Efteling-logo en de Efteling-attracties. De schalen zijn vaatwasserbestendig en kunnen gebruikt worden voor bijvoorbeeld chips, popcorn of salade.
  • Borden: De borden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en afbeeldingen. Zo zijn er borden met Roodkapje, Hans en Grietje en de Sprookjesboom. De borden zijn vaatwasserbestendig en kunnen gebruikt worden als ontbijtbord of gebaksbord.
  • Notitieboekjes: De notitieboekjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en afbeeldingen. Zo zijn er notitieboekjes met de Sprookjesboom, het Efteling-logo en de Efteling-attracties. De notitieboekjes hebben blanco pagina’s en zijn ideaal voor aantekeningen, tekeningen of als dagboek.
  • Tassen: De tassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en afbeeldingen. Zo zijn er shoppers, rugzakken en toilettassen met de Sprookjesboom, het Efteling-logo en de Efteling-attracties. De tassen zijn gemaakt van stevig materiaal en zijn ideaal voor een dagje uit of als schooltas.

Conclusie

Blond Amsterdam en de Efteling zijn twee Nederlandse iconen die samen een magische collectie hebben gecreëerd. De collectie is kleurrijk, vrolijk en sprookjesachtig en een must-have voor elke fan van beide merken. De samenwerking tussen Blond Amsterdam en de Efteling laat zien dat twee Nederlandse iconen elkaar kunnen versterken en dat er altijd ruimte is voor magie en creativiteit.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Hotel in de buurt van Efteling.

Plaats een reactie