Avri Tuincentrum Efteling: Een unieke combinatie van groen en magie

Avri Tuincentrum Efteling is een bijzondere combinatie van een tuincentrum en een pretpark. Het is gelegen in Kaatsheuvel, vlakbij de bekende Efteling. Het tuincentrum biedt een uitgebreid assortiment aan planten, bloemen, tuinmeubelen en accessoires. Het pretpark is natuurlijk bekend vanwege de vele attracties en sprookjesachtige sfeer. Maar wat maakt deze combinatie zo uniek en wat kun je er allemaal beleven? In dit artikel lees je alles over Avri Tuincentrum Efteling.

Avri tuincentrum efteling

De geschiedenis van Avri Tuincentrum Efteling

Avri Tuincentrum Efteling is ontstaan uit een samenwerking tussen het tuincentrum Avri en de Efteling. Het idee was om een unieke combinatie te creƫren van groen en magie. Het tuincentrum Avri bestaat al sinds 1960 en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio. De Efteling is natuurlijk bekend vanwege de vele attracties en sprookjesachtige sfeer. Door deze twee elementen te combineren, ontstond Avri Tuincentrum Efteling.

Wat kun je er allemaal beleven?

Avri Tuincentrum Efteling biedt een unieke ervaring voor jong en oud. Je kunt er terecht voor een uitgebreid assortiment aan planten, bloemen, tuinmeubelen en accessoires. Het tuincentrum heeft een oppervlakte van maar liefst 20.000 vierkante meter en biedt dus genoeg ruimte om rond te kijken. Daarnaast kun je er ook terecht voor deskundig advies van ervaren medewerkers.

Maar Avri Tuincentrum Efteling biedt meer dan alleen een tuincentrum. Het pretpark gedeelte van Avri Tuincentrum Efteling biedt een unieke sprookjesachtige ervaring. Je kunt er genieten van verschillende attracties, zoals de Droomvlucht, de Fata Morgana en de Python. Daarnaast zijn er ook verschillende shows en entertainment te zien, zoals de Raveleijn show en de Aquanura show.

Maar ook voor de kleintjes is er genoeg te beleven. Zo is er het Sprookjesbos, waarin verschillende sprookjes tot leven komen. Kinderen kunnen hier bijvoorbeeld een kijkje nemen in het huisje van Hans en Grietje of op bezoek gaan bij Roodkapje. Daarnaast zijn er ook verschillende speeltuinen en attracties speciaal voor kinderen.

Evenementen bij Avri Tuincentrum Efteling

Avri Tuincentrum Efteling organiseert regelmatig evenementen en activiteiten. Zo is er bijvoorbeeld het jaarlijkse Bloem & Tuin evenement, waarbij het tuincentrum volledig in het teken staat van bloemen en planten. Daarnaast zijn er ook verschillende workshops en lezingen te volgen, bijvoorbeeld over tuinieren of bloemschikken.

Ook tijdens de feestdagen is Avri Tuincentrum Efteling een bezoekje waard. Zo is er tijdens de kerstperiode een speciale Winter Efteling, waarbij het pretpark volledig in winterse sferen is gehuld. Daarnaast kun je er ook terecht voor kerstbomen, kerstdecoratie en andere kerstaccessoires.

Praktische informatie

Avri Tuincentrum Efteling is gelegen aan de Europalaan 2 in Kaatsheuvel. Het tuincentrum is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur en op zondag van 10:00 tot 17:00 uur. Het pretpark gedeelte van Avri Tuincentrum Efteling heeft andere openingstijden en is afhankelijk van het seizoen. Het is daarom verstandig om vooraf de website te raadplegen voor de actuele openingstijden.

De entree voor het pretpark gedeelte van Avri Tuincentrum Efteling is niet inbegrepen bij de entree voor het tuincentrum. Je kunt echter wel een combinatieticket kopen, waarmee je toegang hebt tot zowel het tuincentrum als het pretpark. Daarnaast zijn er ook verschillende arrangementen te boeken, bijvoorbeeld voor een kinderfeestje of een bedrijfsuitje.

Conclusie

Avri Tuincentrum Efteling is een unieke combinatie van groen en magie. Het tuincentrum biedt een uitgebreid assortiment aan planten, bloemen, tuinmeubelen en accessoires. Het pretpark gedeelte van Avri Tuincentrum Efteling biedt een sprookjesachtige ervaring met verschillende attracties, shows en entertainment. Daarnaast worden er regelmatig evenementen en activiteiten georganiseerd. Kortom, Avri Tuincentrum Efteling is een bezoekje meer dan waard!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling Kortingen: Bespaar Geld op je Bezoek aan de Efteling.

Plaats een reactie