Avond tickets Efteling: geniet van een magische avond in het park

De Efteling is een van de meest populaire attractieparken van Nederland. Het park is gelegen in Kaatsheuvel en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Naast de vele attracties en shows die het park overdag biedt, is het ook mogelijk om ’s avonds te genieten van de magie van de Efteling. Dit kan met de avond tickets Efteling.

Avond tickets efteling

Wat zijn avond tickets Efteling?

Avond tickets Efteling zijn tickets waarmee je toegang krijgt tot het park vanaf 18:00 uur. Hiermee kun je genieten van de sprookjesachtige sfeer van de Efteling in de avonduren. Het park is dan prachtig verlicht en er zijn speciale avondshows en entertainment. Met de avond tickets Efteling kun je dus een hele andere kant van het park ontdekken.

Wat zijn de voordelen van avond tickets Efteling?

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het kopen van avond tickets Efteling. Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje gezet:

 • Je kunt het park bezoeken wanneer het minder druk is. Veel mensen bezoeken de Efteling overdag, waardoor het park in de avonduren een stuk rustiger is. Hierdoor kun je meer attracties bezoeken en hoef je minder lang in de rij te staan.
 • Je kunt genieten van de prachtige verlichting van het park. De Efteling is ’s avonds op een hele andere manier verlicht dan overdag. Dit zorgt voor een magische sfeer die je niet wilt missen.
 • Er zijn speciale avondshows en entertainment. Tijdens de avonduren zijn er verschillende shows en entertainment die alleen ’s avonds te zien zijn. Hierdoor kun je een hele andere kant van het park ontdekken.
 • Je kunt besparen op de kosten. Avond tickets Efteling zijn vaak goedkoper dan reguliere tickets. Hierdoor kun je besparen op de kosten van je bezoek aan de Efteling.

Hoe kun je avond tickets Efteling kopen?

Avond tickets Efteling kun je op verschillende manieren kopen. Hieronder hebben we de mogelijkheden voor je op een rijtje gezet:

 • Online via de website van de Efteling. Op de website kun je eenvoudig avond tickets Efteling bestellen en betalen. Je ontvangt de tickets vervolgens per e-mail.
 • Bij de kassa van de Efteling. Je kunt ook ter plaatse avond tickets Efteling kopen bij de kassa van het park. Houd er wel rekening mee dat het park op drukke dagen uitverkocht kan zijn.
 • Bij een van de verkooppunten van de Efteling. De Efteling heeft verschillende verkooppunten door het hele land. Hier kun je ook avond tickets Efteling kopen.

Wat zijn de kosten van avond tickets Efteling?

De kosten van avond tickets Efteling zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de dag waarop je het park wilt bezoeken en of je de tickets online of ter plaatse koopt. Over het algemeen zijn avond tickets Efteling goedkoper dan reguliere tickets. De prijzen variëren van € 25,- tot € 38,- per persoon.

Waar moet je rekening mee houden bij het bezoeken van de Efteling in de avonduren?

Als je de Efteling in de avonduren wilt bezoeken, zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Hieronder hebben we de belangrijkste aandachtspunten voor je op een rijtje gezet:

 • Houd er rekening mee dat niet alle attracties ’s avonds geopend zijn. Sommige attracties sluiten eerder dan het park zelf. Check daarom van tevoren welke attracties je nog kunt bezoeken.
 • De wachttijden bij de attracties kunnen in de avonduren langer zijn dan overdag. Dit komt doordat er minder attracties geopend zijn en er meer bezoekers zijn die de attracties willen bezoeken.
 • De avondshows en entertainment zijn populair. Zorg daarom dat je op tijd bij de shows bent om een goede plek te bemachtigen.
 • Houd er rekening mee dat het park in de avonduren minder goed verlicht is dan overdag. Zorg daarom dat je goede schoenen draagt en dat je goed zichtbaar bent in het donker.

Conclusie

Avond tickets Efteling zijn een leuke manier om het park op een andere manier te beleven. Je kunt genieten van de prachtige verlichting, speciale avondshows en entertainment en besparen op de kosten. Houd er wel rekening mee dat niet alle attracties geopend zijn en dat de wachttijden bij de attracties langer kunnen zijn dan overdag. Met de tips uit dit artikel kun je optimaal genieten van je bezoek aan de Efteling in de avonduren.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Kruidvat Efteling Korting: Bespaar op je Efteling Avontuur.

Plaats een reactie