Anwb korting Efteling: bespaar op je dagje uit

Ben je van plan om binnenkort een bezoek te brengen aan de Efteling? Dan is het goed om te weten dat je als ANWB-lid kunt profiteren van flinke kortingen op je entreekaartjes. In dit artikel vertellen we je alles over de ANWB korting Efteling en hoe je hier gebruik van kunt maken.

Anwb korting efteling

Wat is de ANWB korting Efteling?

Als ANWB-lid kun je profiteren van verschillende voordelen en kortingen, waaronder de ANWB korting Efteling. Met deze korting krijg je als lid van de ANWB korting op je entreekaartjes voor de Efteling. Zo kun je voordelig genieten van een dagje uit in het bekendste attractiepark van Nederland.

Hoeveel korting krijg je met de ANWB korting Efteling?

De hoogte van de ANWB korting Efteling verschilt per seizoen en per type entreekaartje. Zo krijg je in het hoogseizoen (juli en augustus) bijvoorbeeld minder korting dan in het laagseizoen (januari t/m maart en november t/m december). Ook krijg je meer korting op een regulier entreekaartje dan op een abonnement.

Over het algemeen kun je als ANWB-lid rekenen op een korting van zo’n 2 tot 8 euro per entreekaartje. Dit lijkt misschien niet veel, maar als je met een gezin van vier personen gaat, kan dit al snel oplopen tot een flinke besparing.

Hoe maak je gebruik van de ANWB korting Efteling?

Om gebruik te maken van de ANWB korting Efteling, dien je in het bezit te zijn van een geldig ANWB-lidmaatschap. Vervolgens kun je via de website van de ANWB of via de ANWB-winkel bij jou in de buurt entreekaartjes bestellen met korting.

Let op: de ANWB korting Efteling is alleen geldig op reguliere entreekaartjes en niet op speciale arrangementen of evenementen. Ook dien je de entreekaartjes vooraf te bestellen en kun je ze niet ter plaatse kopen met korting.

Andere manieren om korting te krijgen op je Efteling-kaartjes

Naast de ANWB korting Efteling zijn er nog andere manieren om korting te krijgen op je entreekaartjes voor de Efteling. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van kortingsacties van supermarkten, zoals de Albert Heijn actie waarbij je kunt sparen voor korting op je Efteling-kaartjes.

Ook kun je via websites als ActieVanDeDag.nl en VakantieVeilingen.nl regelmatig voordelige Efteling-kaartjes scoren. Houd er wel rekening mee dat deze kaartjes vaak alleen geldig zijn op bepaalde dagen en dat je er snel bij moet zijn, want op=op.

Conclusie

Ben je ANWB-lid en van plan om binnenkort een bezoek te brengen aan de Efteling? Maak dan zeker gebruik van de ANWB korting Efteling en bespaar op je entreekaartjes. Vergeet niet om de kaartjes vooraf te bestellen en houd er rekening mee dat de korting niet geldig is op speciale arrangementen of evenementen.

Wil je nog meer besparen op je Efteling-kaartjes? Houd dan de kortingsacties van supermarkten en websites als ActieVanDeDag.nl en VakantieVeilingen.nl goed in de gaten. Zo kun je voordelig genieten van een dagje uit in het mooiste attractiepark van Nederland.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling overnachting: een magische ervaring.

Plaats een reactie