Anwb kaartjes Efteling: bespaar geld op je dagje uit

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekt het park miljoenen bezoekers uit binnen- en buitenland. Een dagje Efteling is echter niet goedkoop. Gelukkig zijn er verschillende manieren om geld te besparen op je entreekaartjes. Een van de mogelijkheden is het kopen van Anwb kaartjes Efteling. In dit artikel lees je alles over deze kaartjes en hoe je er gebruik van kunt maken.

Anwb kaartjes efteling

Wat zijn Anwb kaartjes Efteling?

Anwb kaartjes Efteling zijn entreekaartjes voor de Efteling die je kunt kopen bij de Anwb. Deze kaartjes zijn goedkoper dan de reguliere entreekaartjes die je aan de kassa van het park koopt. Het voordeel kan oplopen tot wel €7,50 per kaartje. Bovendien hoef je met Anwb kaartjes Efteling niet in de rij te staan bij de kassa van het park, maar kun je direct doorlopen naar de ingang.

Hoe koop je Anwb kaartjes Efteling?

Je kunt Anwb kaartjes Efteling op verschillende manieren kopen. De makkelijkste manier is via de website van de Anwb. Hier kun je de kaartjes bestellen en betalen met iDeal. Je ontvangt de kaartjes vervolgens per e-mail, zodat je ze zelf kunt uitprinten. Het is ook mogelijk om de kaartjes te kopen bij een van de Anwb-winkels. Houd er wel rekening mee dat niet alle winkels de kaartjes verkopen en dat de voorraad beperkt kan zijn.

Wat zijn de voordelen van Anwb kaartjes Efteling?

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het kopen van Anwb kaartjes Efteling. Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje gezet:

 • Je bespaart geld op je entreekaartjes. Het voordeel kan oplopen tot wel €7,50 per kaartje.
 • Je hoeft niet in de rij te staan bij de kassa van het park, maar kunt direct doorlopen naar de ingang.
 • Je kunt de kaartjes zelf uitprinten, zodat je niet hoeft te wachten op de post.
 • Je kunt de kaartjes ook kopen bij een van de Anwb-winkels, zodat je ze meteen in huis hebt.

Zijn er ook nadelen verbonden aan Anwb kaartjes Efteling?

Er zijn ook een aantal nadelen verbonden aan het kopen van Anwb kaartjes Efteling. Hieronder hebben we de belangrijkste nadelen voor je op een rijtje gezet:

 • Je moet lid zijn van de Anwb om de kaartjes te kunnen kopen. Als je geen lid bent, moet je eerst lid worden voordat je de kaartjes kunt bestellen.
 • Je kunt de kaartjes niet retourneren of annuleren. Als je de kaartjes eenmaal hebt gekocht, kun je ze niet meer terugsturen of je geld terugkrijgen.
 • Je moet de kaartjes zelf uitprinten. Als je geen printer hebt, moet je de kaartjes laten printen bij bijvoorbeeld een copyshop.

Hoeveel kun je besparen met Anwb kaartjes Efteling?

Hoeveel je kunt besparen met Anwb kaartjes Efteling hangt af van het aantal kaartjes dat je koopt en de leeftijd van de personen voor wie je de kaartjes koopt. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van de prijzen van Anwb kaartjes Efteling en de reguliere entreekaartjes:

Aantal kaartjes Anwb prijs Reguliere prijs Voordeel per kaartje
1 €40,- €45,- €5,-
2 €78,- €90,- €6,-
3 €114,- €135,- €7,-
4 €148,- €180,- €8,-

Let op: de prijzen in de tabel zijn gebaseerd op de prijzen van 2021 en kunnen in de toekomst veranderen.

Zijn er nog andere manieren om geld te besparen op je dagje Efteling?

Naast het kopen van Anwb kaartjes Efteling zijn er nog andere manieren om geld te besparen op je dagje Efteling. Hieronder hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet:

 • Koop je kaartjes online. Als je je kaartjes online koopt, krijg je vaak korting ten opzichte van de reguliere prijs aan de kassa.
 • Bezoek de Efteling buiten het hoogseizoen. In het hoogseizoen zijn de prijzen van de entreekaartjes hoger dan in het laagseizoen.
 • Neem je eigen eten en drinken mee. In de Efteling zijn de prijzen van eten en drinken relatief hoog. Door je eigen eten en drinken mee te nemen, bespaar je geld.
 • Maak gebruik van kortingsacties. Regelmatig zijn er kortingsacties voor de Efteling, bijvoorbeeld via supermarkten of tijdschriften.

Conclusie

Als je geld wilt besparen op je dagje Efteling, zijn Anwb kaartjes Efteling een goede optie. Met deze kaartjes bespaar je tot wel €7,50 per kaartje en hoef je niet in de rij te staan bij de kassa van het park. Houd er wel rekening mee dat je lid moet zijn van de Anwb om de kaartjes te kunnen kopen en dat je de kaartjes zelf moet uitprinten. Naast Anwb kaartjes Efteling zijn er nog andere manieren om geld te besparen op je dagje Efteling, zoals het kopen van kaartjes online, het bezoeken van het park buiten het hoogseizoen en het meenemen van je eigen eten en drinken.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling tickets geldigheid.

Plaats een reactie