Anwb Efteling Korting: Bespaar Geld op je Dagje Uit

Ben je van plan om binnenkort een bezoek te brengen aan de Efteling? Dan is het goed om te weten dat je als ANWB-lid kunt profiteren van flinke kortingen op je entreekaartjes. In dit artikel vertellen we je alles over de ANWB Efteling korting en hoe je hier gebruik van kunt maken.

Anwb efteling korting

Wat is de ANWB Efteling korting?

Als ANWB-lid kun je profiteren van verschillende voordelen, waaronder korting op je entreekaartjes voor de Efteling. Deze korting kan oplopen tot wel 8 euro per kaartje, afhankelijk van de periode waarin je de Efteling bezoekt. Zo betaal je in het hoogseizoen (juli en augustus) als ANWB-lid 38 euro voor een entreekaartje, in plaats van de reguliere prijs van 46 euro.

Maar ook buiten het hoogseizoen kun je profiteren van korting. Zo betaal je in het voor- en naseizoen als ANWB-lid 36 euro voor een entreekaartje, in plaats van de reguliere prijs van 42 euro. Een flinke besparing dus, zeker als je met het hele gezin naar de Efteling gaat.

Hoe maak je gebruik van de ANWB Efteling korting?

Om gebruik te maken van de ANWB Efteling korting dien je in het bezit te zijn van een geldig ANWB-lidmaatschap. Vervolgens kun je via de website van de ANWB je entreekaartjes voor de Efteling bestellen. Hierbij kun je aangeven op welke datum je de Efteling wilt bezoeken en hoeveel kaartjes je wilt bestellen.

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een bevestiging per e-mail, met daarin een link naar je e-tickets. Deze e-tickets kun je vervolgens uitprinten en meenemen naar de Efteling. Bij de ingang van het park wordt je e-ticket gescand en kun je direct doorlopen naar de attracties.

Andere manieren om korting te krijgen op je Efteling kaartjes

Naast de ANWB Efteling korting zijn er nog andere manieren om geld te besparen op je entreekaartjes voor de Efteling. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van kortingsacties van supermarkten, zoals de Albert Heijn actie waarbij je kunt sparen voor korting op je Efteling kaartjes.

Ook kun je via websites als ActieVanDeDag en Groupon regelmatig voordelige Efteling tickets scoren. Houd er wel rekening mee dat deze acties vaak maar tijdelijk geldig zijn en dat je er snel bij moet zijn om te profiteren van de korting.

Tips voor een geslaagd dagje Efteling

Met de ANWB Efteling korting of andere kortingsacties kun je flink besparen op je entreekaartjes. Maar hoe zorg je ervoor dat je dagje Efteling ook echt geslaagd is? Hieronder geven we je een aantal tips:

  • Plan je bezoek goed: kijk van tevoren welke attracties je wilt bezoeken en maak een planning zodat je niet te lang in de rij hoeft te staan.
  • Kom op tijd: de Efteling opent om 10.00 uur, maar het is aan te raden om al iets eerder aanwezig te zijn zodat je direct bij de populaire attracties kunt zijn.
  • Neem voldoende eten en drinken mee: in de Efteling zijn verschillende restaurants en eetgelegenheden, maar deze kunnen behoorlijk prijzig zijn. Neem daarom zelf voldoende eten en drinken mee.
  • Kies de juiste dag: de Efteling kan behoorlijk druk zijn, vooral in het hoogseizoen en tijdens vakanties. Kies daarom bij voorkeur een doordeweekse dag buiten de vakanties om te gaan.
  • Maak gebruik van de Single Rider wachtrij: bij sommige attracties kun je gebruik maken van de Single Rider wachtrij, waardoor je sneller aan de beurt bent.

Conclusie

Met de ANWB Efteling korting kun je flink besparen op je entreekaartjes voor de Efteling. Maar ook via andere kortingsacties kun je voordelig naar dit populaire attractiepark. Door je bezoek goed te plannen en gebruik te maken van handige tips kun je ervoor zorgen dat je dagje Efteling ook echt geslaagd is. Veel plezier!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over De Vliegende Hollander Efteling: Een spannende attractie voor jong en oud.

Plaats een reactie