Albert Heijn Korting Efteling: Bespaar op je Efteling Avontuur

Ben jij een echte pretparkliefhebber en wil je graag naar de Efteling? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Met de Albert Heijn korting Efteling kun je namelijk flink besparen op je tickets. In dit artikel vertellen we je alles over deze actie en hoe je er gebruik van kunt maken.

Albert heijn korting efteling

Wat is de Albert Heijn korting Efteling?

De Albert Heijn korting Efteling is een actie waarbij je met spaarpunten van Albert Heijn korting kunt krijgen op je Efteling tickets. Voor elke €10,- aan boodschappen bij Albert Heijn ontvang je één spaarpunt. Bij vier spaarpunten kun je al een kortingsvoucher van €10,- voor de Efteling kopen. Hiermee bespaar je dus flink op de reguliere ticketprijs.

Hoe werkt de Albert Heijn korting Efteling?

Om gebruik te maken van de Albert Heijn korting Efteling moet je eerst spaarpunten verzamelen bij Albert Heijn. Deze spaarpunten kun je inwisselen voor kortingsvouchers voor de Efteling. Voor elke vier spaarpunten kun je een kortingsvoucher van €10,- kopen. Deze voucher kun je vervolgens gebruiken bij het bestellen van je Efteling tickets.

Let op: de kortingsvouchers zijn alleen geldig voor tickets die je online bestelt via de website van de Efteling. Je kunt de vouchers dus niet inwisselen bij de kassa van het park zelf.

Hoeveel korting krijg je met de Albert Heijn korting Efteling?

Met de Albert Heijn korting Efteling kun je flink besparen op je tickets. Een kortingsvoucher van €10,- staat gelijk aan een korting van 25% op een regulier ticket voor de Efteling. Dit kan dus behoorlijk oplopen als je meerdere vouchers hebt verzameld.

Wanneer is de Albert Heijn korting Efteling geldig?

De Albert Heijn korting Efteling is geldig in de periode van 1 april tot en met 30 juni 2021. Dit betekent dat je in deze periode spaarpunten kunt verzamelen bij Albert Heijn en kortingsvouchers kunt kopen voor de Efteling. De vouchers zelf zijn geldig tot en met 31 oktober 2021.

Hoe bestel je tickets met de Albert Heijn korting Efteling?

Om tickets te bestellen met de Albert Heijn korting Efteling moet je eerst kortingsvouchers kopen bij Albert Heijn. Dit doe je als volgt:

 1. Verzamel spaarpunten bij Albert Heijn door boodschappen te doen.
 2. Wissel vier spaarpunten in voor een kortingsvoucher van €10,- voor de Efteling.
 3. Bestel je tickets online via de website van de Efteling.
 4. Voer de code van je kortingsvoucher in bij het afrekenen.
 5. De korting wordt automatisch verrekend met de totaalprijs van je tickets.

Let op: je kunt maximaal één kortingsvoucher per ticket gebruiken. Als je meerdere tickets wilt bestellen, moet je dus ook meerdere kortingsvouchers hebben.

Wat zijn de voorwaarden van de Albert Heijn korting Efteling?

Als je gebruik wilt maken van de Albert Heijn korting Efteling, zijn er een aantal voorwaarden waar je rekening mee moet houden:

 • De kortingsvouchers zijn alleen geldig voor tickets die je online bestelt via de website van de Efteling.
 • Je kunt maximaal één kortingsvoucher per ticket gebruiken.
 • De kortingsvouchers zijn niet geldig in combinatie met andere kortingsacties of aanbiedingen.
 • De kortingsvouchers zijn niet inwisselbaar voor contant geld.
 • De kortingsvouchers zijn persoonlijk en niet overdraagbaar.
 • De kortingsvouchers zijn geldig tot en met 31 oktober 2021.

Conclusie

Met de Albert Heijn korting Efteling kun je flink besparen op je tickets voor dit populaire pretpark. Door spaarpunten te verzamelen bij Albert Heijn en kortingsvouchers te kopen, kun je tot wel 25% korting krijgen op de reguliere ticketprijs. Let wel op de voorwaarden van de actie en zorg dat je op tijd je tickets bestelt. Zo kun je optimaal genieten van je Efteling avontuur!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Hotels de Efteling: Een magisch verblijf in het hart van de Efteling.

Plaats een reactie