Albert Heijn Efteling: Een magische samenwerking

De Albert Heijn en de Efteling zijn twee iconische merken in Nederland. De supermarktketen en het pretpark hebben de handen ineengeslagen om een unieke samenwerking te creëren. Sinds 2018 kunnen klanten van Albert Heijn sparen voor korting op een dagje uit naar de Efteling. In dit artikel lees je alles over deze bijzondere samenwerking en hoe jij kunt profiteren van deze actie.

Albert heijn efteling

De geschiedenis van de samenwerking

De samenwerking tussen Albert Heijn en de Efteling begon in 2018. De supermarktketen wilde haar klanten iets extra’s bieden en besloot daarom om een spaaractie te organiseren in samenwerking met de Efteling. Klanten konden sparen voor korting op een dagje uit naar het pretpark. Voor elke €10,- aan boodschappen ontvingen klanten één spaarzegel. Bij inlevering van vier spaarzegels ontvingen klanten €10,- korting op een Efteling-ticket.

De spaaractie was een groot succes en werd daarom in 2019 herhaald. Dit keer konden klanten niet alleen sparen voor korting op een Efteling-ticket, maar ook voor korting op een verblijf in het Efteling Hotel of vakantiepark. Voor elke €10,- aan boodschappen ontvingen klanten één spaarzegel. Bij inlevering van vier spaarzegels ontvingen klanten €10,- korting op een Efteling-ticket en bij inlevering van acht spaarzegels ontvingen klanten €25,- korting op een verblijf in het Efteling Hotel of vakantiepark.

Hoe werkt de spaaractie?

De spaaractie van Albert Heijn en de Efteling is heel eenvoudig. Bij elke €10,- aan boodschappen ontvang je één spaarzegel. Deze zegels kun je plakken in een spaarkaart, die verkrijgbaar is bij de kassa van Albert Heijn. Bij inlevering van vier spaarzegels ontvang je €10,- korting op een Efteling-ticket. Bij inlevering van acht spaarzegels ontvang je €25,- korting op een verblijf in het Efteling Hotel of vakantiepark.

De spaaractie loopt van maandag 22 februari 2021 tot en met zondag 13 juni 2021. De spaarkaarten kunnen worden ingeleverd tot en met zondag 27 juni 2021. De korting is geldig tot en met 31 januari 2022.

De voordelen van de spaaractie

De spaaractie van Albert Heijn en de Efteling heeft verschillende voordelen. Ten eerste kun je profiteren van korting op een dagje uit naar het pretpark of een verblijf in het Efteling Hotel of vakantiepark. Dit kan aardig wat geld besparen, vooral als je met het hele gezin gaat.

Ten tweede is de spaaractie heel eenvoudig. Je hoeft alleen maar boodschappen te doen bij Albert Heijn en de spaarzegels te plakken in de spaarkaart. Dit kost weinig moeite en tijd, maar kan wel veel opleveren.

Ten derde is de spaaractie een leuke manier om samen met het gezin te sparen voor een dagje uit of een verblijf in het Efteling Hotel of vakantiepark. Het kan een gezamenlijk doel zijn waar je samen naartoe werkt.

De Efteling: Een magisch pretpark

De Efteling is het grootste pretpark van Nederland en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Het pretpark is gelegen in Kaatsheuvel en heeft verschillende attracties, shows en sprookjesachtige werelden. Het park is geschikt voor jong en oud en biedt voor ieder wat wils.

De Efteling is vooral bekend om haar sprookjesbos, waarin verschillende sprookjes tot leven komen. Zo kun je een bezoek brengen aan het huisje van Hans en Grietje, de kikkerkoning ontmoeten en een ritje maken in de Droomvlucht. Daarnaast heeft het pretpark verschillende achtbanen, zoals de Python, Baron 1898 en Joris en de Draak.

Naast attracties heeft de Efteling ook verschillende restaurants, winkels en verblijfsmogelijkheden. Zo kun je overnachten in het Efteling Hotel of vakantiepark en genieten van een heerlijk diner in één van de restaurants.

Conclusie

De samenwerking tussen Albert Heijn en de Efteling is een unieke actie waar veel mensen van kunnen profiteren. Door boodschappen te doen bij Albert Heijn kun je sparen voor korting op een dagje uit naar het pretpark of een verblijf in het Efteling Hotel of vakantiepark. Dit kan aardig wat geld besparen en is een leuke manier om samen met het gezin te sparen voor een gezamenlijk doel. De Efteling is een magisch pretpark dat jaarlijks miljoenen bezoekers trekt. Het park heeft verschillende attracties, shows en sprookjesachtige werelden en is geschikt voor jong en oud. Kortom, de spaaractie van Albert Heijn en de Efteling is een aanrader voor iedereen die van een dagje uit houdt!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Autipas Efteling: Een zorgeloos dagje uit voor mensen met autisme.

Plaats een reactie