Albert Heijn Efteling 2021: Een Dagje Uit met Korting

De Albert Heijn Efteling actie is al jaren een begrip in Nederland. Ook in 2021 kunnen klanten van Albert Heijn weer sparen voor korting op een dagje uit naar de Efteling. In dit artikel lees je alles over de actie, hoe je kunt sparen en wat je kunt verwachten van een dagje Efteling.

Albert heijn efteling 2021

De Albert Heijn Efteling Actie

De Albert Heijn Efteling actie is een spaaractie waarbij klanten van Albert Heijn kunnen sparen voor korting op een dagje uit naar de Efteling. Bij elke €10,- aan boodschappen ontvang je één Eftelingzegel. Bij 4 zegels is de spaarkaart vol en kun je deze inleveren voor €10,- korting op een Eftelingticket. De actie loopt van maandag 22 februari tot en met zondag 30 mei 2021.

Naast korting op een Eftelingticket kun je ook sparen voor korting op andere Eftelingproducten, zoals overnachtingen in het Eftelinghotel of het Efteling Bosrijk. Bij 5 zegels ontvang je €10,- korting op een overnachting en bij 10 zegels ontvang je zelfs €25,- korting op een overnachting.

Hoe Werkt de Spaaractie?

Om te kunnen sparen voor korting op een dagje Efteling dien je eerst een spaarkaart te hebben. Deze kun je gratis ophalen bij een Albert Heijn bij jou in de buurt. Bij elke €10,- aan boodschappen ontvang je één Eftelingzegel. Deze zegels plak je op de spaarkaart. Bij 4 zegels is de spaarkaart vol en kun je deze inleveren voor €10,- korting op een Eftelingticket.

Je kunt meerdere spaarkaarten volplakken en deze inleveren voor korting op meerdere Eftelingtickets. Let er wel op dat de korting niet geldig is in combinatie met andere kortingsacties of aanbiedingen.

Wat Kun Je Verwachten van een Dagje Efteling?

De Efteling is het grootste attractiepark van Nederland en biedt vertier voor jong en oud. Het park is verdeeld in verschillende themagebieden, zoals het Sprookjesbos, Ruigrijk en Anderrijk. In deze gebieden vind je attracties, shows en restaurants die passen bij het thema.

De Efteling staat bekend om haar sprookjesachtige sfeer en prachtige decoraties. Het park is dan ook een lust voor het oog en biedt vele fotomomenten. Naast de attracties en shows kun je ook genieten van de vele eetgelegenheden en souvenirwinkels.

Coronamaatregelen in de Efteling

Vanwege de coronapandemie heeft de Efteling maatregelen genomen om de veiligheid van haar bezoekers te waarborgen. Zo dien je vooraf online een ticket te kopen en een tijdslot te reserveren. Hierdoor wordt voorkomen dat er te veel mensen tegelijkertijd in het park zijn.

Daarnaast gelden er in het park diverse maatregelen, zoals het dragen van een mondkapje in de wachtrijen en het houden van 1,5 meter afstand. Ook zijn sommige attracties gesloten of aangepast om de veiligheid te waarborgen.

Conclusie

De Albert Heijn Efteling actie is een mooie kans om met korting een dagje uit te gaan naar de Efteling. Door te sparen voor Eftelingzegels kun je korting krijgen op een Eftelingticket of een overnachting in het Eftelinghotel of het Efteling Bosrijk. Houd er wel rekening mee dat de korting niet geldig is in combinatie met andere kortingsacties of aanbiedingen.

Een dagje Efteling is een belevenis op zich. Het park biedt vertier voor jong en oud en is prachtig gedecoreerd. Door de coronamaatregelen is het park wel anders dan normaal, maar nog steeds de moeite waard om te bezoeken.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Componist Efteling: De Muzikale Meester Achter De Sprookjeswereld.

Plaats een reactie