Airmiles Efteling: Bespaar op je Efteling bezoek met Airmiles

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekt het park miljoenen bezoekers van jong tot oud. Een dagje Efteling kan echter behoorlijk prijzig zijn, vooral als je met het hele gezin gaat. Gelukkig zijn er verschillende manieren om te besparen op je Efteling bezoek, waaronder het gebruik van Airmiles. In dit artikel lees je alles over Airmiles Efteling en hoe je hiermee kunt besparen op je Efteling tickets.

Airmiles efteling

Wat zijn Airmiles?

Airmiles is een spaarprogramma waarbij je bij deelnemende winkels en bedrijven Airmiles kunt sparen. Deze Airmiles kun je vervolgens inwisselen voor korting op producten en diensten, waaronder Efteling tickets. Het spaarprogramma bestaat al sinds 1994 en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste spaarprogramma’s van Nederland.

Hoe werkt Airmiles Efteling?

Met Airmiles kun je korting krijgen op je Efteling tickets. Je kunt Airmiles inwisselen voor verschillende soorten tickets, waaronder dagtickets, avondtickets en abonnementen. Hoeveel Airmiles je nodig hebt voor een ticket hangt af van het type ticket en het seizoen waarin je het park bezoekt. In het hoogseizoen heb je bijvoorbeeld meer Airmiles nodig dan in het laagseizoen.

Om Airmiles in te wisselen voor Efteling tickets moet je eerst een account aanmaken op de website van Airmiles. Vervolgens kun je via de website van Airmiles tickets bestellen voor de Efteling. Je kunt ervoor kiezen om de tickets thuis te laten bezorgen of om ze op te halen bij een van de Airmiles inwisselpunten.

Hoeveel Airmiles heb je nodig voor Efteling tickets?

Hoeveel Airmiles je nodig hebt voor Efteling tickets hangt af van het type ticket en het seizoen waarin je het park bezoekt. Over het algemeen geldt dat je in het hoogseizoen meer Airmiles nodig hebt dan in het laagseizoen. Hieronder vind je een overzicht van het aantal Airmiles dat je nodig hebt voor verschillende soorten Efteling tickets:

  • Dagticket laagseizoen: 3.000 Airmiles
  • Dagticket hoogseizoen: 4.000 Airmiles
  • Avondticket laagseizoen: 2.000 Airmiles
  • Avondticket hoogseizoen: 2.500 Airmiles
  • Abonnement: 8.000 Airmiles

Let op: dit zijn richtlijnen en de exacte hoeveelheid Airmiles die je nodig hebt kan verschillen per seizoen en per aanbieder. Check daarom altijd de actuele Airmiles prijzen op de website van Airmiles voordat je tickets bestelt.

Waar kun je Airmiles sparen?

Je kunt Airmiles sparen bij verschillende winkels en bedrijven, waaronder Albert Heijn, Shell, Praxis, Etos en Bol.com. Bij deze bedrijven kun je bijvoorbeeld Airmiles sparen bij elke aankoop die je doet. Hoeveel Airmiles je precies spaart hangt af van de acties die op dat moment gelden. Zo kun je bij Albert Heijn bijvoorbeeld extra Airmiles sparen als je bepaalde producten koopt.

Naast deze winkels en bedrijven kun je ook Airmiles sparen met je creditcard. Als je een creditcard hebt van American Express, Mastercard of Visa kun je Airmiles sparen bij elke aankoop die je doet met je creditcard. Hoeveel Airmiles je spaart hangt af van de voorwaarden van je creditcardmaatschappij.

Andere manieren om te besparen op je Efteling bezoek

Naast het gebruik van Airmiles zijn er nog andere manieren om te besparen op je Efteling bezoek. Hieronder vind je een aantal tips:

  • Koop je tickets online: Als je je tickets online koopt krijg je vaak korting ten opzichte van de prijs aan de kassa.
  • Bezoek het park buiten het hoogseizoen: In het laagseizoen zijn de ticketprijzen lager dan in het hoogseizoen.
  • Kijk naar acties en kortingsbonnen: Op verschillende websites en in tijdschriften vind je kortingsbonnen en acties voor de Efteling.
  • Neem je eigen eten en drinken mee: In de Efteling mag je je eigen eten en drinken meenemen, waardoor je geld bespaart op de horeca in het park.

Conclusie

Als je op zoek bent naar manieren om te besparen op je Efteling bezoek is het gebruik van Airmiles zeker de moeite waard. Met Airmiles kun je korting krijgen op verschillende soorten tickets, waaronder dagtickets, avondtickets en abonnementen. Hoeveel Airmiles je nodig hebt hangt af van het type ticket en het seizoen waarin je het park bezoekt. Naast het gebruik van Airmiles zijn er nog andere manieren om te besparen op je Efteling bezoek, zoals het kopen van tickets online en het bezoeken van het park buiten het hoogseizoen. Door slim te besparen kun je genieten van een fantastische dag in de Efteling zonder dat het je een fortuin kost.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling Rolstoel: Geniet van de Efteling zonder beperkingen.

Plaats een reactie