Airmiles Efteling Kaartje: Bespaar op je Efteling bezoek met Airmiles

Ben jij een echte fan van de Efteling en spaar je ook Airmiles? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Met je Airmiles kun je namelijk flink besparen op je Efteling kaartje. In dit artikel vertellen we je alles over het Airmiles Efteling kaartje en hoe je hiermee kunt besparen op je bezoek aan het pretpark.

Airmiles efteling kaartje

Wat zijn Airmiles?

Airmiles is een spaarprogramma waarbij je bij deelnemende winkels en bedrijven Airmiles kunt sparen. Deze Airmiles kun je vervolgens inwisselen voor korting op producten en diensten. Zo kun je bijvoorbeeld korting krijgen op vliegtickets, hotelovernachtingen, dagjes uit en nog veel meer.

Hoe werkt het Airmiles Efteling kaartje?

Met het Airmiles Efteling kaartje kun je flink besparen op je bezoek aan de Efteling. Normaal gesproken betaal je €45,- voor een regulier Efteling kaartje. Met het Airmiles Efteling kaartje betaal je slechts €7,- en 3.500 Airmiles per kaartje. Dat betekent dat je met 7.000 Airmiles al twee kaartjes kunt kopen en dus flink kunt besparen op je Efteling bezoek.

Je kunt het Airmiles Efteling kaartje online bestellen via de website van Airmiles. Hier kun je aangeven hoeveel kaartjes je wilt bestellen en vervolgens kun je de betaling doen met je Airmiles. Na betaling ontvang je de kaartjes per e-mail en kun je deze uitprinten en meenemen naar de Efteling.

Waar kun je Airmiles sparen?

Je kunt Airmiles sparen bij verschillende winkels en bedrijven. Zo kun je bijvoorbeeld Airmiles sparen bij Albert Heijn, Shell, Praxis, Etos, Gall & Gall en nog veel meer. Op de website van Airmiles kun je een overzicht vinden van alle deelnemende winkels en bedrijven.

Hoeveel Airmiles heb je nodig voor het Airmiles Efteling kaartje?

Voor het Airmiles Efteling kaartje heb je 3.500 Airmiles nodig per kaartje. Dat betekent dat je met 7.000 Airmiles al twee kaartjes kunt kopen en dus flink kunt besparen op je Efteling bezoek.

Zijn er nog andere manieren om te besparen op je Efteling bezoek?

Naast het Airmiles Efteling kaartje zijn er nog andere manieren om te besparen op je Efteling bezoek. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van kortingsacties en aanbiedingen. Ook kun je besparen op je Efteling bezoek door je tickets online te bestellen in plaats van aan de kassa. Online tickets zijn vaak goedkoper dan tickets die je aan de kassa koopt.

Conclusie

Ben jij een echte fan van de Efteling en spaar je ook Airmiles? Dan is het Airmiles Efteling kaartje een goede manier om flink te besparen op je bezoek aan het pretpark. Met slechts 3.500 Airmiles en €7,- per kaartje kun je al genieten van een dagje Efteling. Naast het Airmiles Efteling kaartje zijn er nog andere manieren om te besparen op je Efteling bezoek, zoals kortingsacties en online tickets. Zo kun je optimaal genieten van een dagje Efteling zonder te veel te betalen.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling Pins: Een Must-Have Voor Echte Efteling Fans.

Plaats een reactie