Air Miles Efteling: Bespaar op je Efteling-uitje met Air Miles

Ben je op zoek naar een leuke dag uit voor het hele gezin? Dan is een bezoek aan de Efteling een uitstekende keuze. Het pretpark biedt talloze attracties en shows voor jong en oud. Maar een dagje Efteling kan behoorlijk prijzig zijn. Gelukkig kun je met Air Miles flink besparen op je entreekaartjes en andere Efteling-gerelateerde producten. In dit artikel lees je alles over Air Miles Efteling en hoe je hiermee kunt profiteren van mooie kortingen.

Air miles efteling

Wat zijn Air Miles?

Air Miles is een spaarprogramma waarbij je bij deelnemende winkels en bedrijven Air Miles kunt sparen. Deze Air Miles kun je vervolgens inwisselen voor korting op producten en diensten. Het spaarprogramma bestaat al sinds 1994 en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste spaarprogramma’s van Nederland. Je kunt Air Miles sparen bij onder andere Albert Heijn, Shell, Praxis, Etos en Bol.com.

Hoe werkt Air Miles Efteling?

Met Air Miles Efteling kun je Air Miles inwisselen voor korting op Efteling-gerelateerde producten. Zo kun je bijvoorbeeld korting krijgen op je entreekaartjes, maar ook op overnachtingen in het Efteling Hotel of vakantiepark Efteling Bosrijk. Daarnaast kun je Air Miles inwisselen voor korting op Efteling-cadeaukaarten, waarmee je in het park kunt betalen.

Om gebruik te maken van Air Miles Efteling moet je eerst een Air Miles-account hebben. Dit kun je gratis aanmaken op de website van Air Miles. Vervolgens kun je Air Miles sparen bij deelnemende winkels en bedrijven. Als je voldoende Air Miles hebt gespaard, kun je deze inwisselen voor korting op Efteling-gerelateerde producten. Dit doe je via de website van Air Miles.

Hoeveel Air Miles heb je nodig voor korting op de Efteling?

Hoeveel Air Miles je nodig hebt voor korting op de Efteling, hangt af van het product dat je wilt kopen. Zo kun je bijvoorbeeld al voor 2.000 Air Miles korting krijgen op je entreekaartje voor de Efteling. Voor een overnachting in het Efteling Hotel heb je echter al snel 10.000 Air Miles nodig. Het is dus verstandig om van tevoren goed te bekijken hoeveel Air Miles je nodig hebt voor het product dat je wilt kopen.

Waar kun je Air Miles Efteling inwisselen?

Je kunt Air Miles Efteling inwisselen via de website van Air Miles. Hier kun je aangeven welk product je wilt kopen en hoeveel Air Miles je wilt inwisselen. Vervolgens krijg je een kortingscode die je kunt gebruiken bij het afrekenen van je product. Bij het afrekenen wordt de korting automatisch verrekend.

Let op: de kortingscode is slechts eenmalig te gebruiken en is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties of aanbiedingen.

Welke Efteling-gerelateerde producten kun je kopen met Air Miles?

Met Air Miles kun je korting krijgen op verschillende Efteling-gerelateerde producten. Hieronder vind je een overzicht:

 • Entreekaartjes voor de Efteling
 • Overnachtingen in het Efteling Hotel
 • Overnachtingen in vakantiepark Efteling Bosrijk
 • Efteling-cadeaukaarten
 • Efteling-abonnementen
 • Efteling-theaterkaartjes
 • Efteling-golfarrangementen

Wat zijn de voordelen van Air Miles Efteling?

Het gebruik van Air Miles Efteling heeft verschillende voordelen:

 • Je kunt flink besparen op je Efteling-uitje
 • Je kunt Air Miles sparen bij verschillende winkels en bedrijven, waardoor je snel kunt sparen voor korting op de Efteling
 • Je kunt Air Miles inwisselen voor verschillende Efteling-gerelateerde producten, waardoor je veel keuze hebt
 • Je kunt Air Miles inwisselen via de website van Air Miles, waardoor het inwisselen snel en gemakkelijk gaat

Zijn er ook nadelen aan Air Miles Efteling?

Er zijn ook enkele nadelen aan Air Miles Efteling:

 • Je moet eerst Air Miles sparen voordat je korting kunt krijgen op de Efteling
 • Je kunt de kortingscode slechts eenmalig gebruiken en deze is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties of aanbiedingen
 • Je moet de kortingscode online inwisselen, waardoor je geen gebruik kunt maken van eventuele kassakortingen in het park zelf

Conclusie

Als je op zoek bent naar een leuke dag uit voor het hele gezin, is een bezoek aan de Efteling een uitstekende keuze. Met Air Miles Efteling kun je flink besparen op je entreekaartjes en andere Efteling-gerelateerde producten. Door Air Miles te sparen bij deelnemende winkels en bedrijven, kun je snel sparen voor korting op de Efteling. Het inwisselen van Air Miles gaat gemakkelijk via de website van Air Miles. Houd er wel rekening mee dat je de kortingscode slechts eenmalig kunt gebruiken en dat deze niet geldig is in combinatie met andere kortingsacties of aanbiedingen. Al met al is Air Miles Efteling een handige manier om te besparen op je Efteling-uitje.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Prijs kaartjes Efteling: Wat zijn de kosten en hoe kun je besparen?.

Plaats een reactie