AH Efteling: Een dagje uit met korting

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekt het park miljoenen bezoekers van jong tot oud. Een dagje uit naar de Efteling kan echter behoorlijk prijzig zijn. Gelukkig biedt Albert Heijn een oplossing: de AH Efteling actie. In dit artikel lees je alles over deze actie en hoe je kunt profiteren van korting op je Efteling tickets.

Ah efteling

Wat is de AH Efteling actie?

De AH Efteling actie is een jaarlijks terugkerende actie waarbij je korting kunt krijgen op je Efteling tickets. De actie werkt als volgt: bij elke €10,- aan boodschappen bij Albert Heijn ontvang je één Efteling-zegel. Bij 4 zegels heb je al een volle spaarkaart en kun je met korting naar de Efteling. Een volle spaarkaart geeft namelijk recht op €10,- korting op een Efteling ticket. Dit kan oplopen tot wel €30,- korting per ticket als je meerdere volle spaarkaarten hebt.

Hoe werkt de AH Efteling actie?

Om te profiteren van de AH Efteling actie moet je eerst zegels sparen. Bij elke €10,- aan boodschappen bij Albert Heijn ontvang je één Efteling-zegel. Deze zegels plak je op een spaarkaart die je kunt ophalen bij de kassa van de Albert Heijn. Een volle spaarkaart bestaat uit 4 zegels. Als je een volle spaarkaart hebt, kun je deze inleveren bij de kassa van de Albert Heijn en ontvang je een kortingsvoucher ter waarde van €10,-. Deze voucher kun je vervolgens gebruiken om online of aan de kassa van de Efteling tickets te kopen met korting.

Let op: de AH Efteling actie is alleen geldig in de periode dat de actie loopt. Meestal is dit vanaf eind maart tot en met eind mei. Daarnaast zijn er ook bepaalde dagen waarop de actie niet geldig is, zoals tijdens de zomervakantie en op feestdagen.

Hoeveel korting krijg je met de AH Efteling actie?

Met de AH Efteling actie kun je flink besparen op je Efteling tickets. Een volle spaarkaart geeft namelijk recht op €10,- korting op een Efteling ticket. Als je meerdere volle spaarkaarten hebt, kan de korting oplopen tot wel €30,- per ticket. Dit kan dus behoorlijk schelen in de kosten van een dagje uit naar de Efteling.

Hoe koop je Efteling tickets met korting?

Als je een volle spaarkaart hebt, kun je deze inleveren bij de kassa van de Albert Heijn. Je ontvangt dan een kortingsvoucher ter waarde van €10,-. Deze voucher kun je vervolgens gebruiken om online of aan de kassa van de Efteling tickets te kopen met korting. Let op: de voucher is alleen geldig in de periode dat de AH Efteling actie loopt en er zijn bepaalde dagen waarop de actie niet geldig is.

Waarom zou je gebruik maken van de AH Efteling actie?

Er zijn verschillende redenen waarom je gebruik zou kunnen maken van de AH Efteling actie. Ten eerste kun je flink besparen op je Efteling tickets. Een volle spaarkaart geeft namelijk recht op €10,- korting op een Efteling ticket. Als je meerdere volle spaarkaarten hebt, kan de korting oplopen tot wel €30,- per ticket. Dit kan dus behoorlijk schelen in de kosten van een dagje uit naar de Efteling.

Ten tweede is de AH Efteling actie een leuke manier om samen met vrienden of familie te sparen voor een dagje uit. Door samen boodschappen te doen bij Albert Heijn kun je zegels sparen en uiteindelijk met korting naar de Efteling gaan. Dit kan zorgen voor een gezellige en betaalbare dag uit.

Conclusie

De AH Efteling actie is een leuke manier om met korting naar de Efteling te gaan. Door boodschappen te doen bij Albert Heijn kun je zegels sparen en uiteindelijk flink besparen op je Efteling tickets. Een volle spaarkaart geeft namelijk recht op €10,- korting op een Efteling ticket. Als je meerdere volle spaarkaarten hebt, kan de korting oplopen tot wel €30,- per ticket. Dit kan dus behoorlijk schelen in de kosten van een dagje uit naar de Efteling.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Kaartje Efteling: Alles wat je moet weten over de toegang tot het pretpark.

Plaats een reactie